Evenimentul Zilei > Monden > Schimbări de trupe pe piața media din România! A dispărut de la pupitrul știrilior. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe telespectatori
Schimbări de trupe pe piața media din România! A dispărut de la pupitrul știrilior. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe telespectatori

Schimbări de trupe pe piața media din România! A dispărut de la pupitrul știrilior. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe telespectatori

A dispărut de la mijlocul acestei săptămâni, iar absența va fi de câteva zile, pentru că are câteva probleme despre care nu vrea să dea detalii.

Andreea Berecleanu va lua o pauză și nu va mai prezenta știrile la Prima TV. Ea a și explicat de ce va lipsi de pe micile ecrane. Are o problemă care o împiedică să lucreze câteva zile. Locul său la pupitrul știrilor a fost luat de Marius Saizu.

Andreea Berecleanu va lipsi câteva zile de la pupitrul știrilor

„El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu pentru libertatea.ro.

Amintiri despre sistemul de învățământ din perioada comunistă

Recent, Andreea Berecleanu a postat un mesaj pe contul de Facebook în care vorbea despre sistemul educațional de care a avut parte.

„Nu m-as fi gandit niciodata ca mai exista asa ceva, la 30 de ani de la Revolutie! Imi aduc aminte ca pe tot parcursul scolii, inainte de ‘89, orice nou profesor, poate cu putine exceptii, deschidea catalogul invers. Ba chiar invatasem sa apreciez si numarul secundelor pana ajungea la profesia si locul de munca al parintilor mei. Fiind a 4 a in ordinea alfabetica, profesorul ridica privirea destul de repede pentru a face legatura intre chipul meu si eventualele curiozitati/posibilitati/relatii/beneficii pe care le imagina legat de apartenenta alor mei la o anume clasa sociala.

Scoala primara, gimnaziala si Liceul Ion Creanga erau “de protocol”, fiind conduse de Maria Postelnicu, sotia ministrului de interne din acea perioada. Eu eram o oaie ratacita si spre surprinderea tuturor, ai mei nu erau nici membri de partid! Asta nu mi-a stirbit niciodata din popularitatea si simpatia din partea colegilor si profesorilor. Ca e acel “ceva” ce nu poate fi cumparat ci doar masurat in clipe unice, care raman pentru o viata. Asa incat, si astazi cand ma intalnesc cu fosti colegi, ne bucuram de amintirile noastre fantastice”, scria vedeta TV.