Evenimentul Zilei > Social > Vremea se va schimba în următoarele zile. Instabilitate atmosferică, ploi şi descărcări electrice. Informații de ultimă oră de la ANM!
Vremea se va schimba în următoarele zile. Instabilitate atmosferică, ploi şi descărcări electrice. Informații de ultimă oră de la ANM!

Vremea se va schimba în următoarele zile. Instabilitate atmosferică, ploi şi descărcări electrice. Informații de ultimă oră de la ANM!

Vești nu tocmai optimiste de la meteorologi! Aceștia anunță că instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării şi se va manifesta prin averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Pentru ziua de miercuri, vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, trecător descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele deluroase şi montane, precum şi în vestul, nordul, nord-estul şi centrul ţării.

Manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în restul teritoriului, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse. Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în Maramureş şi 26 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

 

În București, cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Și pentru ziua de joi vremea va fi instabilă…

Pentru ziua de joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, la început în special în zona de munte şi în regiunile nord-vestice, iar din orele amiezii local şi în restul teritoriului. Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări la munte şi în nord-vest, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi trecător averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade, potrivit România Tv.

Pentru ziua de vineri, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului în jumătatea de nord a teritoriului şi pe arii mai restrânse în rest. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 6 şi 15 grade.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: