Evenimentul Zilei > Monden > Schimbare istorică în PRO TV, după 20 de ani. Antena 1 profită și preia rețeta succesului
Schimbare istorică în PRO TV, după 20 de ani. Antena 1 profită și preia rețeta succesului

Schimbare istorică în PRO TV, după 20 de ani. Antena 1 profită și preia rețeta succesului

Unul dintre filmele care au făcut audiențe istorice la Pro TV, de fiecare dată când a fost programat, nu va mai fi difuzat în acest an.

În fiecare an, în preajma sărbătorii de Crăciun, telespectatorii Pro Tv erau obișnuiți să vizioneze producția Home Alone – Singur Acasă, cu Macaulay Culkin. De fiecare dată, chiar dacă filmul este difuzat de mai bine de douăzeci de ani, audiențele postului de televiziune săreau în aer.

În acest an, pentru prima oară, după după două decenii, tradiția va fi întreruptă, iar filmul Home Alone va fi difuzat de Antena 1, conform informațiilor prezentate de paginademedia.ro.

Până acum nu s-a întâmplat niciodată ca cunoscutul film cu Macaulay Culkin să fie difuzat de o altă stație de televiziune.

Antena 1 a confirmat lovitura de pe piața media

Oficialii postului de televiziune deținut de trustul Intact au confirmat informaţia, pentru sursa citată, însă nu au oferit alte detalii cu privire la acest subiect. Un lucru este cert, de Crăciun, Singur Acasă va fi difuzat de Antena 1.

Chiar dacă a fost difuzat, an de an, filmul Singur Acasă a realizat de fiecare dată, la fiecare difuzare, audiențe foarte mari. Programul a plasat Pro TV, de fiecare dată, pe prima poziţie în topul audienţelor.

Numai anul trecut, în 2020, Singur Acasă a fost urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, s-a situat Antena 1 care a difuzat, în premieră, Gala „Te cunosc de undeva”.

Ce audiențe a făcut Home Alone în ultimii ani

În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori. În 2018, când a fost transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă, a ținut aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor. În 2017, pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.

În 2016, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost difuzat pe 9 decembriie și a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.

În anul 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: