Evenimentul Zilei > Monden > Schimb de replici între Ilie Năstase și Ioana în direct. L-a scos din minți. „Pentru asta m-ai adus aici?”/ „Te poți ridica…”
Schimb de replici între Ilie Năstase și Ioana în direct. L-a scos din minți. „Pentru asta m-ai adus aici?”/ „Te poți ridica…”

Schimb de replici între Ilie Năstase și Ioana în direct. L-a scos din minți. „Pentru asta m-ai adus aici?”/ „Te poți ridica…”

Se pare că lucrurile sunt în continuare tensionate între Ilie Năstase și cea de-a cincea soție. Căsătorie făcută în pripă cu o femeie mult mai tânără, amenințări cu divorțul rapid la notar, apoi o nouă împăcare și nuntă la mănăstire, însă relația a continuat cu conflicte. Deși cei doi au declarat că s-au împăcat și au dorit să mai ofere o șansă căsniciei, surpriza vine din partea lui Ilie Năstase.

În timpul unui interviu susținut de cuplul Ilie Năstase și Ioana Simion, în care au vorbit despre relația lor, fostul jucător de tenis a răbufnit. Mărturisirile făcute de Ioana, în ciuda faptului că au fost „sincere”, l-au deranjat vizibil pe Ilie Năstase, care a vrut să părăsească locul în care se filma interviul.

Ioana vorbește despre relația cu Ilie Năstase. „Sunt un om foarte sincer. Am încercat…”

În cadrul interviului, Ioana a dezvăluit motivul pentru care a ales să se reîmpace cu Ilie Năstase. Cei doi au decis să încerce să uite trecutul, însă Ilie Năstase nu este dispus să îi ierte toate „greșelile” soției sale. Bruneta a spus că fostul jucător de tenis s-a schimbat mult de-a lungul timpului și a punctat că el este cel care are nevoie de ea.

„Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut era mai altfel, mai plin de viață. S-a schimbat mult. De această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu îl duc la medic, eu stau cu el tot timpul.

Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu. Nu sunt geloasă, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de el. Familia mea îl iubește și îl respectă. El are mai multă nevoie de mine. El toată vara a stat cu fetele lui. Eu sunt mai romantică ca el”, a spus Ioana Simion.

Ilie Năstase a răbufnit. Declarațiile soției l-au scos din minți

Ilie Năstase a fost, însă, foarte deranjat de poziția soției sale, motiv pentru care s-a enervat și a fost la un pas să părăsească locul în care se filma interviul pentru emisiunea Teo Show. Ioana, însă, nu a părut să aibă vreo problemă cu reacția soțului, ba chiar i-a recomandat să plece dacă nu îi place ceea ce aude.

„De asta m-ai adus aici? Pentru treaba asta? Că nu veneam dacă știam, vorbesc serios. Ce e asta?”, a spus Ilie Năstase, extrem de revoltat. „Adică? Dacă vrei, te poți ridica și continui eu”, a replicat Ioana.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: