Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene violente în plină stradă. Femeie înjunghiată în stația de autobuz
Scene violente în plină stradă. Femeie înjunghiată în stația de autobuz

Scene violente în plină stradă. Femeie înjunghiată în stația de autobuz

O femeie a fost înjunghiată, în această dimineață, într-o stație de autobuz din orașul Slatina. Autorul este fostul soț, care a fost reținut de poliție.

Incidentul sângeros din Slatina a fost reclamat la numărul de urgență 112 de un martor. Acesta a sunat la poliție și a anunțat că o femeie a fost înjunghiată în stradă, de un bărbat, în vreme ce aștepta un autobuz. Imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit, încercând să scape.

Martorul la înjunghiere care a sunat la numărul de urgență a relatat că femeia are răni în zona gâtului și a spatelui.

După agresiune, autorul faptei a fugit acasă, căutând să se ascundă. A fost descoperit, însă, la scurtă vreme, de polițiștii care l-au reținut și l-au dus la secție pentru audieri.

Pe de altă parte, femeia rănită, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună, femeia a fost preluată în stare stabilă și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Cei doi sunt în divorț și s-au luat la ceartă

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul agresor, în vârstă de 41 de ani, și victima sa sunt în plin proces de divorț. Cei doi s-au luat la ceartă în timp ce așteptau microbuzul în stație. La un moment dat, individul a scos un cuțit și a lovit-o pe femeie.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în stația de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înțepător, pe soția acestuia, cu care se află în proces de divorț, aceștia fiind despărțiți în fapt”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, citat de presa locală.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: