Evenimentul Zilei > Social > Scene șocante în spital. Și-au găsit bebelușul plin de vânătăi. Acuzații grave
Scene șocante în spital. Și-au găsit bebelușul plin de vânătăi. Acuzații grave

Scene șocante în spital. Și-au găsit bebelușul plin de vânătăi. Acuzații grave

Părinții unui bebeluș spun că au avut mari probleme în spital și și-au găsit copilul plin de vânătăi, după ce micuțul a rămas în îngrijirea unei asistente.

Părinții unui bebeluș din Caraș-Severin acuză o asistentă de la Spitalul Orășenesc Oravița că le-a lovit copilul. Care a fost găsit plin de vânătăi, după ce a rămas în grija asistentei respective. Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu două luni, pe Seția de pediatrie a Spitalului Orășenesc Oraviţa.

Părinții acuză că și-au găsit copilul plin de vânătăi

„Era fără niciun fel de vânătaie, nu avea nimic. Văzusem copilul când intrase respectiva în tură și nu avea nimic. Și în următoarea tură am fost cu ea la copil și era vânat. Avem poze de la naștere, era perfect sănătos, pentru ca mai apoi să descoperim că are vânătăi”, a povestit mama bebelușului, conform Antena 3.

Un medic legist a confirmat că micuțul a fost lovit

Revoltați de această situație, părinţii au anunţat conducerea spitalului și au povestit cele întâmplate. De asemenea, ei au depus o plângere la Poliţie. Un medic legist a confirmat că, în acest caz, este vorba fără dubii despre urme de violenţă. În plus, asistenta a fost acuzată şi în trecut pentru că nu ar avea un comportament adecvat faţă de cei mici, după cum au povestit angajaţii din unitatea medicală, conform sursei citate.

„A mai avut unele abateri. Avea față de pacienți și de aparținători, fiind mai temperamentala, poate o atitudine mai necorespunzătoare”, a afirmat șeful secției Pediatrie, Dr. Felician Fara.

Directorul spitalului ia în calcul o altă variantă

În schimb, directorul medical al spitalului îi ia apărarea asistentei şi susţine că semnele de pe faţa copilului ar fi putut apărea în urma naşterii. „Sunt niște echimoze care pot să apară în momentul extracției copilului. Că sunt anumite poziții ale mâinii, ca să nu-i presezi pachetul vascular”, a spus directorul Nicolae Rambu.

Polițiștii au deschis un dosar pentru purtare abuzivă şi continuă cercetările în cazul respectiv.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: