Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene INCREDIBILE. O femeie a NĂSCUT în plină stradă, în centrul oraşului | GALERIE FOTO
Scene INCREDIBILE. O femeie a NĂSCUT în plină stradă, în centrul oraşului | GALERIE FOTO

Scene INCREDIBILE. O femeie a NĂSCUT în plină stradă, în centrul oraşului | GALERIE FOTO

Caz incredibil într-un oraş din România. O femeie a născut în plină stradă după ce ambulanţa care trebuia să o ducă la spital a ajuns prea târziu şi s-a defectat.

Grozăvia a avut loc în Timişoara, în zona Modern, chiar într-o staţie de tramvai. Mama micuţului a simţit contracţii şi a încercat să ajungă la spital cu tramvaiul. Numai că, în momentul când a ajuns în staţie, mama a simţit că bebeluşul se pregăteşte să vină pe lume, informează opiniatimisoarei.ro.

O femeie i-a acordat, imediat, primul ajutor. Aceasta a întins-o pe jos în staţie şi a asistat-o până când şi-a făcut apariţia o ambulanţă ce a fost chemată de ceilalţi oameni. Deşi a ajuns în doar trei minute, echipajul de pe ambulanţă a constatat că femeia născuse deja. Medicii i-au tăiat cordonul ombilical bebeluşului. 

Surpriza abia acum a venit. Când se plece cu mama şi copilul la spital, medicii de pe ambulanţă au constatat că li s-a defectat uşa lateral, aşa că a fost nevoie de un alt echipaj care să îi transporte pe cei doi la spital. 
”Li s-a stricat rola de la uşa laterală, astfel că au chemat o a doua ambulanţă pentru a prelua mama şi copilul şi a-i transporta la maternitate”, a spus, pentru sursa mai sus citată, Carmen Dehelean, director medical la Serviciul de Ambulanta Timiş. Acesta este cel de-al şaselea copil născut de femeie.