Evenimentul Zilei > Monden > Scene incredibile la Untold. În mijlocul conflictului, Codin Maticiuc. Totul a pornit de la o femeie. „Nu vă recomand să faceți asta”
Scene incredibile la Untold. În mijlocul conflictului, Codin Maticiuc. Totul a pornit de la o femeie. „Nu vă recomand să faceți asta”

Scene incredibile la Untold. În mijlocul conflictului, Codin Maticiuc. Totul a pornit de la o femeie. „Nu vă recomand să faceți asta”

Printre participanții la Untold, probabil cel mai așteptat festival din România, s-a numărat și Codin Maticiuc, care a inițiat proiectul „Spitale publice din bani privați”, cauză pentru care participanții la eveniment au putut dona. În vâltoarea Untold-ului, vineri seară, actorul a fost pus într-o situație mai puțin fericită.

La ieșirea de la Untold, Codin Maticiuc și-a pierdut cumpătul, după ce un bărbat a jignit o femeie dintre cele două care erau împreună cu artistul (una dintre ele era soția sa, cealaltă o prietenă). Actorul nu s-a putut controla și a recunoscut că i-a adresat vorbe grele agresorului, motiv pentru care bărbatul a început să sară la bătaie. Scenele au fost povestite cu lux de amănunte de către Codin Maticiuc pe Instagram, care a mai precizat că la locul incidentului au intervenit forțele de ordine prezente la festival.

Scene incredibile la Untold. Codin Maticiuc, la un pas să fie bătut măr

„Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele.

Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă. Am avut noroc că mă aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț”, a povestit Codin Maticiuc pe Instagram.

Codin Maticiuc, hotărât să-și facă dreptate. „Încredere zero. Nu prea există lege. Cred că nici amendă nu-și ia”

Actorul nu are, însă, încredere în autorități și e hotărât să-și facă dreptate singur. Astfel, Codin Maticiuc a apelat la ajutorul fanilor, cărora le-a cerut să-i ofere detalii despre „smardoiul” care l-a deranjat vineri seară.

„Vă rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Îl bate fratele vostru așa mic cum e. În general, sa știți, H&M și Zara dau de pământ cu Palm Angels (mai ales cu ăla de Dragonul Roșu). Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj ma așteaptă sa fac plângere. N-o să fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus ca nici nu prea exista lege ca până la urmă doar a încercat sa ma lovească. Cred că nici amenda nu-și ia.

Mai bine-l amendez eu. Revin, dați-mi un semn de bombardierul cu fake-ul Palm Angels. Îl urechez singur la el în cartier. Chiar la el la bloc. E normal și legal? Nu e. Gigi Becali s-a dus la închisoare fix pentru că și-a făcut dreptate singur. Nu va încurajez și nici nu va recomand sa faceți asta dacă vă aflați în locul meu. Fac eu și sunt gata sa plătesc pentru asta dar o tragere de urechi și un șut în cur merită să îi trag cocalarului. Apreciez dacă shareuiti ca să-l găsesc și eu pe croitorasul cel viteaz. Mulțumesc anticipat”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: