Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENE FIERBINȚI cu Mihaela Rădulescu. Cu cine s-a SĂRUTAT PASIONAL VEDETA? Este un bărbat din TELEVIZIUNE – Foto
SCENE FIERBINȚI cu Mihaela Rădulescu. Cu cine s-a SĂRUTAT PASIONAL VEDETA? Este un bărbat din TELEVIZIUNE – Foto

SCENE FIERBINȚI cu Mihaela Rădulescu. Cu cine s-a SĂRUTAT PASIONAL VEDETA? Este un bărbat din TELEVIZIUNE – Foto

Mihaela Rădulescu, vedeta care acum ceva timp a dansat în făină alături de concurenții de la „Românii au talent”, a comis-o din nou. De data aceasta este vorba de un sărut pasional cu o altă vedetă.

Deși este cunoscută pentru isprava de la „Românii au talent”, unde a dansat în făină, de data asta, Mihaela Rădulescu s-a sărutat pasional cu o altă vedetă din televiziune, iar momentul magic a fost imortalizat de camerele de filmat.

Revelionul de la Pro Tv a fost marcat de un episod special din Las Fierbinți, unde printre protagoniștii serialului au apărut și vedetele postului.

„Mihaela Radulescu a avut insa un rol foarte usor si care a consacrat-o si la „Romanii au talent”, anume, sa pupe tot. In timp ce Bobita si Giani se chinuiau sa o convinga cat sunt ei de talentati si ca ar ifi bine sa aranjeze cumva si inscrierea lor la concursul de talente pentru a castiga premiul de 120.000 de euro, Raduleasca s-a facut ca nu prea intelege si le-a inchis gura cu un sarut la amandoi. Desi Giani si Bobita erau imbracati ca doi tarani ce sunt, Mihaela a facut furori la birtul din Fierbinti cu decolteul ei super devastator. Dialogul si scena sunt de-a dreptul memorabile”, scrie Ciao.