Gările sunt locații unde poveștile de viață se intersectează în fiecare zi sau noapte. Unele dintre ele sunt vesele, iar altele peste măsură de triste. Este și cazul unui bărbat care a ajuns în pragul disperării pentru că avea nepoțelul internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar o doctoriță i-a cerut 4 milioane de lei pentru operație.

Bărbatul i-a mărturisit femeii că a dormit o săptămâna lângă scările spitalului, are o pensie de exact 4 milioane de lei și că întreagă situație l-a făcut să plângă de disperare. Mesajul postat de femeie pe pagină de socializare este cu adevărat emoționant.

„Am ajuns la Gara de Nord și pe trepte în față stătea un om care plângea. Nu era beat, nu era murdar, nu era drogat, și chiar dacă ar fi fost, tot era un om care plângea.

L-am întrebat ce vrea și a spus că vrea doar un bilet că să ajungă acasă, să ia pensia și apoi să se întoarcă iar la București pentru că nepoțelul lui e internat la spitalul Grigore Alexandrescu și doamna doctor a cerut 4 milioane pentru operație și nu are de unde îi da. Nici nu se mai putea ține pe picioare.

I-am luat bilet și o sticlă cu apă și l-a busit plânsul și mai tare, că nu-i venea să creadă. Mi-a arătat actele de la spital ale copilului și mi-a spus că a dormit o săptămâna pe lângă scările de la spital, afară, că nu l-au primit. Nu putea mânca, de oboseală și de emoție.

Toată pensia lui e 4 milioane. L-am ajutat cum și cât am putut. Mi s-au tăiat genunchii și m-am așezat jos undeva și eu, așteptând un tren și plângând, dar ce voiam să va spun:

1. Doamna doctor, oricine ați fi, dacă așa e într-adevăr și ați cerut 4 milioane pentru operație să va fie rușinea rușinii pământului, atât de tare, de să nu mai puteți calcă pe el;

2. Câinilor, ați umilit atât de tare țara asta și ați călcat atât de tare în picioare orice urmă de demnitate și de minimă condiție umană, încât voi chiar meritați toată lupta asta până la sânge din care să nu mai rămână nici urmă de voi. Nici cea mai fină urmă. Și o să o ducem. Eu, una, o să o duc.

Atât pot spune acum. Ne mai auzim”, este mesajul postat, pe o pagină de socializare, de femeia care a interacționat cu respectivul bărbat, potrivit cancan .

FOTO

Te-ar putea interesa și: