Evenimentul Zilei > Monden > Scene de violență la concertul lui Carla’s Dreams. Tineri agresați și loviți: „Are urme pe corp de la baston, pumni” FOTO
Scene de violență la concertul lui Carla’s Dreams. Tineri agresați și loviți: „Are urme pe corp de la baston, pumni” FOTO

Scene de violență la concertul lui Carla’s Dreams. Tineri agresați și loviți: „Are urme pe corp de la baston, pumni” FOTO

Scene de violență la un concert susținut vineri seară de Carla’s Dreams în clubul „Nish feat. Nuba” din Iași. Pentru a-l proteja pe artist de fani, paznicii și-au luat rolul mult prea în serios, ceea ce a condus la o bătaie în toată regula. Mai mulți tineri au fost agresați, iar unul chiar lovit pentru că stătea lângă zona dedicată invitaților. Autoritățile din Iași s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări.

Conflictul a fost generat după ce un tânăr și-a condus iubita până la toaletă. Pentru că nu se simțea foarte bine, tânărul a rămas afară ca să o aștepte. În apropiere se afla chiar zona pentru invitații speciali la concertul artistului, motiv pentru care agenții de pază au ajuns la concluzia că tânărul stătea intenționat în acel loc pentru a interacționa cu Carla’s Dreams.

Violențe la concertul lui Carla’s Dreams. Paznicii au agresat și lovit mai mulți tineri 

Tânăra însoțită de băiatul agresat de paznici a povestit tot ce s-a întâmplat în acea seară: „În noaptea de 25.09.2021, în incinta clubului am fost tratați foarte urât, iar agresivitatea și limbajul vulgar au fost pe plan primordial.

Totul a început cu o discuție între domnul de la securitate și iubitul meu, în care iubitul meu îi explica domnului de la pază că stă cu mine pentru a fi sigur că sunt bine și nu leșin, deoarece cu câteva zile înainte leșinasem. Iubitul meu i-a explicat domnului de la pază că nu intră cu mine în baie, doar că mă așteaptă pe hol.

Domnul a început să îi vorbească urât și să îl împingă către ieșire, chemând mai mulți domni de la securitate”, a povestit tânăra jurnaliștilor de la BZI.ro.

Ce mărturisește tânăra: „Am fost scoși afară ca niște criminali”

„După câteva minute de discuții am plecat la masa noastră, unde totul era strâns, deși noi nu consumasem nici jumătate din ce comandasem. După ce ni s-a adus nota forțat, fără cererea noastră, am fost scoși afară ca niște criminali și agresați.

De la bun început, când ne-au dus în stradă, pe iubitul meu și fratele său au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi, deși noi am fost foarte calmi și nu i-am agresat în niciun mod. După ce le-au dat cu spray paralizant, au plecat vorbind vulgar și râzând.

În urma acestui conflict, iubitului meu i-au smuls lanțul de aur de la gât, nefiind înapoiat, iar fratelui său – brățara. Iubitul meu are diverse urme pe corp de la baston, pumni etc”, a mai completat tânăra.

IPJ Iași s-a sesizat din oficiu. Ce măsuri au luat autoritățile

Reprezentanții IPJ Iași au reacționat în urma informațiilor publicate de sursa citată. „Urmare a articolului apărut în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Iași este împuternicit să facă următoarele precizări:

În urma evenimentului care a avut loc în seara zilei de 24 Septembrie ac, la un club din mun. Iași – la care a intervenit un echipaj de jandarmi al IJJ Iasi- polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Iași s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: