Fetele sunt eleve la două licee diferite din Timișoara. Agresoarea este în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” și are 17 ani. Victima ei are 15 ani și este elevă  în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu”. Totul a devenit public după ce un timișorean a sesizat presa locală. Potrivit Tion.ro scandalul dintre fete ar fi fost cauzate de anumite bârfe. Agresoarea a întâlnit-o pe fata bătută vinerea trecută, în Piața 700, ar fi luat-o de mână și a dus-o în Parcul Botanic, unde a luat-o la bătaie, sub ochii colegilor lor, care au filmat scena cu telefoanele mobile, arată sursa citată.

Victima a fost lovită cu pumnii, picioarele și apoi trântită la pământ. O altă fată, prietenă cu agresoarea, are grijă să țină deoparte pe oricine ar putea interveni.

De frică fata de clasa a IX-a nu a povestit nimic din cele întâmplate. Abia luni au aflat părinții ei. Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, iar agresoarea se va prezenta la audieri însoțită de tatăl ei, dar și de un avocat, spun anchetatorii.

„În urma apariției în mediul online a unui video în care o tânără de 17 ani agresează o altă tânără de 15 ani, în Parcul Botanic din Municipiul Timișoara, polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei”, spune Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Acesta nu e un incident singular la Timișoara. În noiembrie 2016 alte două fete s-au bătut, una din ele umilindu-și victima îngrozitor. După ce i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, a obligat-o să îi pupe tălpile. (Sursa foto – video : Tion.ro)

 

Te-ar putea interesa și: