Evenimentul Zilei > Actualitate > Scenă incredibilă în Vinerea Mare aproape de centurl Timișoarei I FOTO ÎN TEXT
Scenă incredibilă în Vinerea Mare aproape de centurl Timișoarei I FOTO ÎN TEXT

Scenă incredibilă în Vinerea Mare aproape de centurl Timișoarei I FOTO ÎN TEXT

Scenă incredibilă surprinsă în Vinerea Mare la Timișoara, aproape de centrul orașului. Profitând de soare, un bărbat s-a dezbrăcat la bustul gol și s-a culcat, pe trotuar, alături de anumite obiecte pe care le vinde, ilegal, pe stradă.

Scena a fost surprinsă și postată pe Facebook de Corneliu Vaida, unul dintre timișoenii foarte activi în comunitate. Acesta îi bate obrazul șefului Poliției Locale, pentru faptul că niciunul din angajații din subordinea sa nu a sesizat ortoarea și nu a intervenit.

Adormitul la bustul gol s-a întis pe stradă pe Bulevardul Regele Carol, în apropierea Pieței Iosefin, unde Poliția Locală are un birou special amenajat. Mai mult decât atât, în zonă există și o secție de poliție din cadrul Inspectoratului Județean, iar jandarmeria patrulează constant. Niciun polițist însă nu a sesizat apariția inedită.

Așa cum presa locală a mai semnalat, de ani buni, locul respectiv e transformat de câteva persoane în talcioc, iar zilnic, de dimineața până seara, vând, pe trotuar diverse obiecte, fără ca oamenii legii să reușească să facă ordine.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: