Evenimentul Zilei > Actualitate > Disney, bătut chiar de mega-vedeta sa. Procesul care a schimbat politica internă
Disney, bătut chiar de mega-vedeta sa. Procesul care a schimbat politica internă

Disney, bătut chiar de mega-vedeta sa. Procesul care a schimbat politica internă

Scarlett Johansson a reclamat Disney pentru lansarea în streaming a „Black Widow”. Starul susține că lansarea simultană a celui mai recent film Marvel în cinematografe și în serviciul Disney + a constituit o încălcare a contractului.
Disney a anunţat vineri că toate filmele sale care urmează să fie lansate până la sfârşitul anului 2021 vor fi proiectate mai întâi în cinematografe. Filmul de animaţie Encanto va fi lansat pe marele ecran pe 24 noiembrie şi nu va apărea pe platforma de streaming video Disney+ până pe 24 decembrie.
Celelalte filme planificate, precum The Last Duel de Ridley Scott, Eternals al studiourilor Marvel şi West Side Story de Steven Spielberg, vor fi rezervate pentru cinematografe timp de cel puţin 45 de zile consecutiv.

Vaduva Neagra

Această decizie a fost aşteptată cu nerăbdare deoarece compania Disney a ales recent să lanseze în acelaşi timp pe Disney+ o serie de mari producţii precum Black Widow, Jungle Cruise şi Cruella, deturnând astfel o parte din veniturile cinematografelor tradiţionale.

Scarlett a fost partenerul Disney în nouă filme, care împreună cu acționarii săi au câștigat miliarde

Actriţa Scarlett Johansson, vedeta Black Widow, a dat în judecată Disney, acuzând compania de încălcarea contractului care a costat-o milioane de dolari.  Scarlett Johansson, care a interpretat personajul Marvel Black Widow în opt filme de succes, a dat în judecată compania Walt Disney pentru strategia sa de streaming din epoca pandemiei. Procesul a marcat o escaladare bruscă într-o confruntare dură între actorii de film și companiile media în legătură cu compensațiile în epoca streamingului .

Compania și-a inclus salariul în declarația de presă, în încercarea de a-și arma succesul ca artist și femeie de afaceri, de parcă ar fi ceva de care ar trebui să-i fie rușine. Scarlett este extrem de mândră de munca pe care ea și toți actorii, scriitorii, regizorii, producătorii și echipa de creație Marvel au făcut-o parte de mai bine de un deceniu.

În urmă cu doi ani, Disney producea conţinut pentru cinematografe şi canalele de televiziune. În prezent, grupul californian are acces direct la publicul său via streaming, iar sălile de cinematograf depind de decizia sa, un fenomen accelerat de pandemia de COVID-19, scrie Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: