Inițial, celebrul lăutar a susținut sus și tare că imaginile care au devenit virale sunt trucate, apoi a revenit asupra declarațiilor sale și a dezvăluit că soția lui Florin Marin a fost amanta lui. Apoi, prin intermediul unui live pe Facebook, Mary a recunoscut că imaginile sunt reale și i-a pus la punct pe toți cei care au criticat-o, scrie Cancan.ro. 

Chiar dacă părea că nu regretă nimic, Mary a luat o decize surprinzătoare.  Filmulețul a rămas ore bune pe Facebook, însă, recent, femeia a ales să-l șteargă. Nu se știe, deocamdată, ce a împins-o să ia această decizie. Cert este că filmulețul în care femeia explică motivele care au determinat-o să-i facă sex oral lui Marinică Nămol nu mai există. Însă contul de Facebook este, în continuare, activ.

Fetelor, de ce vă dați cuminți?”

Mary era supărată foc pe cei care au vorbit urât despre ea după ce au văzut celebrele imagini de la nunta ei. Femeia susținea că a fost amenințată după ce s-au viralizat fotografiile: „Sunt prea răi oamenii! E deliciul Facebook-ului. Fetele se bucură de răul meu. Să mor? De ce să mor? Să se supere copiii mei? Dumnezeu i-a dat putere soțului meu Florin să poată să treacă peste. E strict viața mea. Mi le trag. Fetelor corecte le place să comenteze de mine. Da, așa e, am plecat de la nuntă…și nu-mi face bine să mă laud. În primul rând că sunt doi copii la mijloc. Fetele corecte mă dezgustă.

Nu știți cum vă duce viața. O să vă aduceți aminte de răul pe care l-ați vrut la cineva. Persoana care a postat pozele, în sufletul meu, îi înțeleg supărarea…și mai multe n-aș vrea să comentez. La un moment de nervi…iei decizii greșite și trebuie să înduri niște chestii. Există Dumnezeu pentru toată lumea, iar pe Pământ există lege. Fetelor, fiți serioase. De ce vă dați cuminți? Sunteți inculte maxim astea care îmi spuneți că m-a luat cu japca…Nu m-a luat, fraților, nimeni de la nunta aia. M-am dus eu. Am plecat. Nu m-a luat absolut nimeni. Cei care mă amenință să știe că telefonul meu este monitorizat de poliție. Nu mi-e frică. Există lege! Gata, a văzut lumea pozele, mai găsiți și altele! Fiecare om să-și vadă de viața lui și de casa lui. Fiecare om trage pentru greșelile lui. Eu merg mai departe. Păcat de mine? Asta e”.