Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul Marica. Decizie radicală după ce a fost deconspirat
Scandalul Marica. Decizie radicală după ce a fost deconspirat

Scandalul Marica. Decizie radicală după ce a fost deconspirat

Ana Muntean, femeia cu care Ciprian Marica, ar fi avut o relație amoroasă a luat decizii radicale după ce a fost „prinsă în flagrant”.

Îmediat după ce s-a aflat despre aventura dintre ea și Ciprian Marica roșcata și-a închis contul de Instagram. După numai câteva zile, aceasta a decis să își redechidă contul, însă a postat mai multe fotografii în care apare fie singură fie alături de soțul său ori împreună cu cei doi băieți pe care îi au împreună. Este evident că atât ei, cât și Ioana Marcu împreună cu Ciprian Marica își doresc să treacă peste întâmplarea neplăcută.

Miercuri, 29 aprilie, cu doar câteva ore înainte de apariția filării buclucașe, Ana Muntean a intrat în direct la matinalul de la Antena 1. Roșcata concurează la “Neatza cu Răzvan și Dani” pentru titlul de Cea mai sexy mămică.

În tot acest timp, soții Muntean se chinuie să afle cine a publicat filamarea din hotelul de lux din Cluj-Napoca

“(…). Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor (…)”, a declarat avocatul cuplului format din Ana și Florin Muntean Jr pentru publicația Clujust.ro, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: