Evenimentul Zilei > Politica > Scandalul alegerilor de la Sectorul 1. PSD o acuză pe Clotilde Armand de manevre staliniste: „E o frauda evidentă”
Scandalul alegerilor de la Sectorul 1. PSD o acuză pe Clotilde Armand de manevre staliniste: „E o frauda evidentă”

Scandalul alegerilor de la Sectorul 1. PSD o acuză pe Clotilde Armand de manevre staliniste: „E o frauda evidentă”

PSD o acuză pe Clotilde Armand că este un primar ilegal care s-a impus la Sectorul 1 prin manevre de tip „stalinist”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat scandalul alegerilor pentru Primăria Sectorul 1 și o acuză pe Clotilde Armand că a ajuns primar în urma unei fraude. Mai mult, Marcel Ciolacu susține că Armand nu este aptă pentru funcția pe care o ocupă.

„E o frauda evidentă, avem de-a face cu un primar ilegal, dictonul stalinist «nu conteaza ce votați voi contează cine numără voturile». E depășită total administrativ, ne-a îngropat în gunoaie și șobolani. Te bați cu mafia, dar tu ești șefa mafiei. A spus că se luptă cu mafia. Când duci lucrurile astfel încât să nu ții licitație și să alegi după bunul plac o companie nu vi se pare cam mult?”, a declarat președintele PSD.

Clotilde Armand

PSD cere justiției să-și facă datoria în acest caz

Marcel Ciolacu a precizat că PSD nu și-a propus să-și asume o campanie direct de strângere a semnăturilor pentru demiterea lui Clotilde Armand. Însă, a precizat el, au apărut imagini cu apropiații lui Clotilde Armand în sala în care se depozitau sacii cu buletinele de vot. Totodată, a mai spus Ciolacu, justiția ar fi trebuit să-și facă datoria și să clarifice situația.

„Eu am hotărât ca PSD-ul să nu-și asume o campanie directă de strângere de semnături, ci doar să susțină o acțiune cetățenească, pentru demiterea lui Clotilde Armand. Între timp au apărut imaginile. Ce caută neamurile tale în clădire? Cine a văzut să mergi cu consilierii personali în sala unde se numără voturile și unde sunt saci?

Unii penali sunt buni unii penali sunt răi? Justiția trebuie să fie echilibrată și corectă. Pentru restul nu ai mandate de reținere. Niciunul din acea sală nu a fost chemat în fața justiției, nimeni nu a fost chemat până acum la nicio anchetă”, a afirmat Marcel Ciolacu la B1 TV.

Florin Citu

PSD este pregătit să preia guvernarea

În acest context, Marcel Ciolacu este de părere că președintele Klaus Iohannis trebuie să-și asume responsabilitatea pentru situația în care s-a ajuns și că trebuie să clarifice situația. Liderul social-democrat a precizat că partidul său este pregătit să intre la guvernare, în acest moment. Aceasta mai ales că a ajuns să măsorare, conform sondajelor de opinie, cât PNL și USR la un loc.

„Vor distruge această țară în următorii ani prin acest mod haotic de a conduce un guvern. Dacă Iohannis nu înțelege că trebuie să iasă să spună: «Am greșit m-am pacalit». 72% dintre români consideră că România se îndreaptă într-o directie greșită. Sunt categoric pregătit să intru la guvernare. Parlamentul României nu mai reflectă voința românilor și trebuie alegeri anticipate. PSD-ul are cât toate partidele care formează partidele perdanților la un loc, la acest moment”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: