Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandalos: Un bărbat important în compania FEMEILOR GOALE, în timp ce soţia sa era însărcinată | VIDEO
Scandalos: Un bărbat important în compania FEMEILOR GOALE, în timp ce soţia sa era însărcinată | VIDEO

Scandalos: Un bărbat important în compania FEMEILOR GOALE, în timp ce soţia sa era însărcinată | VIDEO

O fotografie bine păstrată şi în cele din urmă publicată acum ceva timp. A creat controverse şi încă este subiect de discuţii.

Cei care au cercetat-o fiind de acord la momentul respective, în unanimitate, că este autentică. În fotografie apare, după  cum notează presa americană, “un bărbat important, foarte important pentru istoria ţării noastre, care se află pe o barcă, înconjurat de mai multe femei goale”.

Fără costumul de baie

Conform analiştilor şi presei din SUA, fotografia în care acest bărbat-nimeni altul decât Kennedy, pare să fi fost făcută în anii '50, când JFK era doar senator. În august 1956, senatorul a avut o vacanţă de două săptămâni, pe care şi-a petrecut-o pe un iaht, în Mediterana, în compania fratelui său, Ted Kennedy şi a senatorului George Smathers, după cum nota nu demult TMZ. În poză, două femei se aruncă în apă fără costumul de baie, alte două, tot dezbrăcate, stau la plajă, la fel ca şi viitorul preşedinte al SUA.

De urgenţă

Presa mai notează că “grav şi scandalos este că în acea perioadă, Jackie Kennedy era însărcinată, ea ajungând de urgenţă la spital pentru o operaţie de cezariană. Din păcate, fătul a venit pe lume fără viaţă”. Cei care au cercetat fotografia, experţi şi biografi ai lui JFK, au concluzionat ca aceasta este autentică. Dacă fotografia ar fi ieşit la iveală atunci când a fost făcută, viitorul politic al lui JFK, care a candidat la preşedinţie în doar 4 ani, ar fi putut fi cu totul altul.
Posesorul pozei a fost un dealer de maşini care a decedat, fotografia fiind moştenită de fiul acestuia, care a decis să o dea publicităţii în anul 2009.