Evenimentul Zilei > Justitie > Scandalos. Tatăl fetiței ucise și arse la Arad de concubinul mamei a primit o nouă lovitură. Urmează un proces
Scandalos. Tatăl fetiței ucise și arse la Arad de concubinul mamei a primit o nouă lovitură. Urmează un proces

Scandalos. Tatăl fetiței ucise și arse la Arad de concubinul mamei a primit o nouă lovitură. Urmează un proces

Nici după înmormântarea fetiței ucisă la Arad de concubinul mamei lucrurile nu par să se liniștească. Ceea ce s-a aflat acum este incredibil.

Sâmbătă, Antonia, fetiţa de patru ani din Arad, omorâtă și batjocorită atât de groaznic de iubitul mamei sale drogat, a fost înmormântată. Nu a fost lume multă și presa a consemnat acest lucru, crezând că e vorba de restricțiile din timp de pandemie.

Toată lumea a fost impresionată de mesajul mamei, scris pe corana de pe sicriul alb, chiar dacă încă sunt suspiciuni asupra comportamentului ei de până la descoperirea poliției cui aparține fetița descoperită moartă. „Sufleţel mic, te iubeşte mama”, scria pe coroana de flori. Lângă coroană a fost pusă Elsa, păpuşa preferată a Antonia .

De la ceremonia de înmormântare a lipsit însă tatăl natural al fetiței, venit în țară de cum a aflat de tragedie. De când trupul fetiței era încă la morgă, tatăl a declarat peste tot că vrea să o înmormânteze pe Antonia la Buzău, acolo unde are casa, pentru a îi fi aproape. Nu dorea să o lase într-un cimitir din Arad, orașul de reședință al mamei, dar și al criminalului care-i omorâse fetița.

Tatăl este acum devastat și reclamă situația de-a dreptul scandaloasă pe care a creat-o mama și nicio autoritate nu s-a împotrivit. Știau toți că aștepta de o săptămână în Arad ca să-și îngroape fetița ucisă și arsă de un drogat. El spune că a aflat din presă că fosta soție a făcut înmormântarea Antoniei, fără măcar să-l fi chemat.

De la avocatul Adrian Cuculis am aflat că pe rol exista un dosar depus pentru Substituire acord înhumare în Buzau, pe temeiul că în Arad nu aveau nicio rudă. La acest demers se adaugă și faptul că, în opinia tatălui, mama ar trebui decăzută din drepturile părintești.

Acum tatăl așteapta decizia judecătorilor și începe demersuri de tragere la răspundere a celor ce nu l-au anunțat de înmormântare, ca să-și poată conduce copilul la cimitir.

Ucigașul se află în arest

Anchetatorii au obținut arestarea concubinului mamei. Inițial s-a spus că mama era internată în maternitate, fiindcă născuse un băiețel, al cărui tată era concubinul. Nu este clar încă dacă ea știa la venirea polițiștilor peste ei de omorul comis de bărbat. Acum se știe însă când a fost ucisă Antonia. Fapta e consemnată în referatul procurorului care a obținut de la instanță mandatul de arestare.

În data de 26.10.2021, sus-numitul i-a aplicat lovituri repetate cu sau de corpuri dure victimei minore Oancea Antonia, în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hematom subdural, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior, acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troler, în zona unui drum agricol, situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din municipiul Arad, unde l-a şi incendiat, pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie. Iniţial inculpatul Crişan Florin Beniamin nu a recunoscut săvârşirea faptelor”, se arată în document.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.