Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal uriaș la Curtea de Apel București. Marian Vanghelie a scuipat și înjurat un protestatar. VIDEO
Scandal uriaș la Curtea de Apel București. Marian Vanghelie a scuipat și înjurat un protestatar. VIDEO

Scandal uriaș la Curtea de Apel București. Marian Vanghelie a scuipat și înjurat un protestatar. VIDEO

A fost scandal uriaș, marți, la Curtea de Apel București, după ce protestatarul Marian Ceaușescu l-a abordat pe fostul primar Marian Vanghelie.

Cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu și fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Scena s-a desfășurat, astăzi, în fața Curții de Apel București.

Dispută aprinsă între protestatarul Marian Ceaușescu și fostul primar Marian Vanghelie

Ceaușescu l-a abordat pe fostul edil și i-a cerut să returneze o sumă de bani despre care a afirmat că este furată. Protestatarul transmitea live pe contul de Facebook. Iar Vanghelie s-a simțit agresat și a ripostat. El l-a înjurat pe Ceaușescu și susține că a fost lovit.

Protestatar: „Bună dimineața, prieteni! Sunt la Curtea de Apel unde a sosit domnul Vanghelie la primul termen din Apel. Bună dimineața, domnule Vanghelie, ce faceți? Ați venit la școală pentru că aveți un apel pentru condamnare!”

Vanghelie: „Te rog frumos pleacă de lângă mine!”

Protestatar: „Stai pușcăriașule cuminte. Dă mă banii înapoi pe care i-ai furat, mă! Borfașu, Vanghelie, un escroc, da, mă, banii înapoi, mă, borfașule mă. Pune-ți mă masca borfașule”.

„O să depun plângere penală pe numele acestui individ”

Cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie, iar Vanghelie a reacționat și cu câteva înjurături. Fostul primar a vorbit despre acest incident petrecut marți dimineață în fața Curții de Apel București.

„Este inadmisibil ce se întâmplă, acest individit urmărește politicieni, se duce la ei acasă și își permite să facă ce vrea. M-a filmat, a venit pe la spate, mi-a dat un picior și atunci m-am întors și am luat atitudine. Care este soluția când cineva te lovește pe la spate.

Nu era niciun polițist, decât înăuntru, este inadmisibil așa ceva! O să depun plângere penală pe numele acestui individ. Îmi cer scuze, era dimineață și nu am mai putut să rezist când mi-a dat cu piciorul, nu este normal ce am făcut, dar și Dumnezeu iartă”, a spus Vanghelie pentru sura citată.