Soția unui cunoscut lăutar a fost surprinsă în timp ce presta servicii de natură sexuală unui alt bărbat, într-o limuzină, chiar în noaptea nunții sale. Fiind mireasă, aceasta a fost furată, dar lucrurile nu s-au terminat chiar atât de bine, totul ieșind la iveală și provocând un scandal imens.

Marinică Nămol și Mary, soția unui interpret de muzică lăutărească, au apărut pe internet în ipostaze incendiare, iar acțiunea s-a petrecut la un eveniment major! Imaginile sunt chiar de la nunta lui Florin Marin cu… Mary! Conform obiceiului, mireasa a fost furată, autorul fiind lăutarul Marinică Nămol, scrie Cancan.

„E problema noastră. Chiar dacă lucrurile astea au fost publicate, nu vreau să dau detalii fiindcă am doi copii, o fată de 10 ani şi un băiat de opt ani. Nu are niciun fel de importanţă cum au apărut imaginile. Deocamdată nu pot să dau niciun detaliu”, a declarat percuţionistul Florin Marin.

Soția lui a fost, însă, tranșantă: ”Îmi asum absolut tot ce s-a întâmplat. Dacă nu am spus până acum, a fost pentru că am considerat că mai importantă este liniștea copiilor mei!”.

Se zvonește că soțul încornorat o vrea din nou alături pe femeia care l-a făcut de rușine. Mai mult, se pare că toată povestea va ajunge în stabor, cât de curând. ”La țigani se procedează așa: vin la judecată cele trei părți, ale miresei, ale mirelui și ale celui care a greșit cu mireasa, amantul…

Familiile vin și cu alți oameni, dar care nu fac parte din familie, nu sunt rude. Ăștia vor fi judecătorii. În total se strâng vreo 20 … Se face asta pentru a nu exista vorbe, că ar fi fost părtinitori.

Se judecă, sunt asculați toți, ea e întrebată De ce ai făcut asta?, ea zice Am greșit ce am făcut… cel vinovat, la fel, e luat la întrebări. Iar în final se înțeleg. Sumele sunt în funcție de oameni, săraci, bogați… Adică pot fi de 2.000-3.000 de euro, dar și de câteva sute de mii de euro.

Dar, odată înțeleși, nu mai există vreodată vorbă despre asta. Adică cel vinovat nu mai are dreptul niciodată să spună ceva, să se plângă că a dat prea mult, să ajungă la instanțe, la Tribunal! Altfel, el va fi judecat! Și nici soțul și soția. Practic, atunci, la acea înțelegere, se îngroapă totul. Dar astea sunt tot mai rare. Așa era înainte, la noi, la țigani. Acum, mai rar”, a dezvăluit, un membru al unei familii de romi modul în care decurge judecata în stabor,