Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL SEXUAL la Primărie . Edil PSD, acuzat de tentativă de viol asupra viceprimarului
SCANDAL SEXUAL la Primărie . Edil PSD, acuzat de tentativă de viol asupra  viceprimarului

SCANDAL SEXUAL la Primărie . Edil PSD, acuzat de tentativă de viol asupra viceprimarului

Scandal sexual în comuna Lumina, din județul Constanța. Viceprimarul localității, Cornelia Dorobanțu a depus o plângere pentru tentativă de viol împotriva primarului, Dumitru Chiru. Amândoi sunt din același partid, PSD. Cei doi au fost surprinși, în „tandrețuri”, chiar în ziua alegerilor europarlamentare, de nevasta primarului, care i-a luat la bătaie.

O „telenovelă” sexuală cu iz penal a ieșit la iveală, astăzi, după ce Cornelia Dorobanțu, de 30 de ani, viceprimar al localității Lumina, a depus o plângere la Poliție. Ea îl acuză pe primarul Dumitru Chiru, de 57 de ani, de tentativă de viol. Mai mult, o acuză și pe nevasta primarului, funcționară la Primărie, de agresiune.

Din informațiile de până acum reiese că, duminică, în ziua alegerilor europarlamentare, primarul și viceprimarul au fost găsiți, într-un birou al Primăriei Lumina, de soția lui Chiru, în ipostaze nu tocmai firești. Furioasă, nevasta de 36 de ani, a început să îi lovească pe amândoi. Femeia era căsătorită doar de un an cu primarul, Dumitru Chiru părăsinu-și fosta soție pentru ea.

După această poveste, viceprimarul Cornelia Dorobanțu s-a hotărât, abia astăzi, să depună plângere. Ea este audiată la Postul de Poliție din comuna Mihail kogălniceanu.

Contactat de EVZ, primarul Dumitru Chiru spune că la mijloc e o neînțelegere. Recunoaște că a avut loc o scenă, în prezența soției sale, că doar lucrează la Primărie”, dar că doar ar fi îmbrâncit-o pe Cornelia. El a spus că „a fost foarte implicat în procesul electoral” în ziua de duminică.