Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal monstru la Digi 24. CTP, amenințare pe față! „Încă una-două din astea…”
Scandal monstru la Digi 24. CTP, amenințare pe față! „Încă una-două din astea…”

Scandal monstru la Digi 24. CTP, amenințare pe față! „Încă una-două din astea…”

Prezența Gabrielei Firea la Digi 24 a stârnit un scandal cât casa în interiorul televiziunii de știri.

Deranjat de cum a moderat emisiunea Cosmin Prelipceanu, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a ieșit la atac, amenințând că va renunța la colaborarea pe care o are cu Digi 24. CTP este de părere că Prelipceanu a avut un ton „de scuză, ca să nu zic umil” și îi reproșează acestuia lipsa de atitudine în dialogul cu invitatul său.

Într-un editorial postat pe contul personal de Facebook, Popescu a scris că marți seară s-a făcut „un prim pas” în „divorțul” dintre el și Digi 24, „prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator”.

CTP îi reproșează lui Prelipceanu că nu a pus „mai mult de 5 întrebări”, dar și atunci „a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, «Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…». Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund «pudic» într-un unghi de ecran aproape ilizibil”.

În finalul mesajului, Cristian Tudor Popescu trage următoarea concluzie și amenință: „Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.