Evenimentul Zilei > Social > Scandal mare la Hollywood! Disney și actrița Scarlett Johansson s-au încăierat din cauza milioanelor de dolari
Scandal mare la Hollywood! Disney și actrița Scarlett Johansson s-au încăierat din cauza milioanelor de dolari

Scandal mare la Hollywood! Disney și actrița Scarlett Johansson s-au încăierat din cauza milioanelor de dolari

Între gigantul Disney și vedeta filmului „Black Widow”, Scarlett Johansson, se desfășoară un adevărat război.

Faimpoasa actrița stelă a intentat o acțiune împotriva companiei, acuzând-o de încălcarea contractului. Deși compania Disney respinge acuzațiile actriței, în luptă a intrat și una dintre cele mai mari agenții de talente de la Hollywood.

Scarlet Johansson acuză Disney că îi „fură” din bani

Bryan Lourd, co-președintele Creative Arts Agency (CAA), a dat publicității o declarație în care acuză Disney că a dezvăluit onorariul de 20 de milioane de dolari al actriței pentru filmul cu super-eroi. „în încercarea de a folosi împotriva ei succesul pe care Johansson îl are ca artist și femeie de afaceri . ”

Atacul lui Lourd, care o reprezintă și pe Johansson prin CAA, vine la numai o zi după ce vedeta filmului „Black Widow” a intentat un proces în care acuză Disney că a încălcat contractul cu ea prin lansarea filmului pe platforma sa de streaming. Johansson spune că posibilitatea de a vedea pelicula pe platforma de streaming în același timp în care filmul e în cinematografe, îi reduce simțitor veniturile la care are dreptul din banii încasați pe bilete.

Disney a făcut public onorariul actriței: 20 de milioane de dolari

Procesul a trimis valuri de șoc prin Hollywood, mai ales că multe companii media se concentrează pe serviciile de streaming, oferind conținut premium sau aproape în același timp cu lansarea filmelor în cinematografe.

Johansson, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai populare actrițe și bine plătite de la Hollywood. Ea a realizat nouă filmeîmpreună cu Disney.

Disney a respins joi acuzațiile, afirmând că procesul nu are nicio bază. Mai mult, compania a dezvăluit că Johansson a primit 20 de milioane de dolari pentru film. Disney susține că procesul arăta o „desconsiderare” față de criza sanitară provocată de pandemie.
Insinuarea a stârnit furia lui Lourd, care susține că Disney a „acuzat-o cu nerușinare și în mod fals pe doamna Johansson că este insensibilă la pandemia globală Covid”. Disney nu a făcut deocamdată niciun comentariu cu privire la declarația lui Lourd.

„Văduva neagră” pare a fi o mașină de făcut bani

„Văduva neagră” este povestea misterioasei asasine rusoaice Natasha Romanoff care se transformă într-o supereroină. Filmul a adunat 80 de milioane de dolari la box-office-urile din SUA și Canada în weekendul său de debut. Filmul a generat, de asemenea, 60 de milioane de dolari prin achizițiile Disney, potrivit companiei.
De obicei, detaliile contractelor încheiate de studiouri cu vedetele de la Hollywood și eventualele dispute sunt de rezolvate cu discreție, în spatele ușilor închise, scrie ziarul turcesc Daily Sabah. 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: