Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal mare între vedete. Imagini virale pe internet. „Pe asta o sare până și Apocalipsa!”
Scandal mare între vedete. Imagini virale pe internet. „Pe asta o sare până și Apocalipsa!”

Scandal mare între vedete. Imagini virale pe internet. „Pe asta o sare până și Apocalipsa!”

O glumă făcută de Oana Lis în public la adresa Iuliei Albu ar putea să o coste scump pe soția fostului edil al Bucureștiului. Vedeta a distribuit pe o rețea de socializare o poză cu fashion editorul, făcută în timpul unei apariții la TV controversate.

O glumă făcută de Oana Lis în public la adresa Iuliei Albu ar putea să o coste scump pe soția fostului edil al Bucureștiului. Vedeta a distribuit pe o rețea de socializare o poză cu fashion editorul, făcută în timpul unei apariții la TV controversate. Pe imagine sunt scrise două mesaje cu care soția lui Viorel Lis pare să fie de acord. Fanii Oanei Lis s-au amuzat și au comentat intens felul în care arată Iulia Albu în acea fotografie.

Oana Lis a luat-o peste picior pe Iulia Albu, scrie cancan.ro

Oana Lis a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care Iulia Albu apare cu o mătură pe cap. E drept, aceasta e accesorizată, însă, îndrăzneala ei i-a făcut pe mulți să o pună la zid. Printre aceștia se numără și soția lui Viorel Lis. Faptul că a urcat imaginea pe care e scris mesajul: „Cum să iei păianjenii de pe tavan… cu stil”, dar și: „Bere caldă” reprezintă pentru mulți că vedeta împărtășește ideile notate pe poză.

„Pe asta o sare până și Apocalipsa!!!????” , „WTF!!! Este exagerată”, „No, că i-ai copt-o, prea le știe ea pe toate. Ar trebui să vedem comentând ținutele fetelor de la videochat. Mi-ar plăcea s-o ia ălea la terfelit. Tu ești mai aproape de zona ei, spune-i să mai întoarcă oglinda când iese din casă” sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii Oanei Lis.

Andreea Mantea și-a pus o mătură mai mare în cap la fel ca Iulia Albu

Iulia Albu a apărut cu o mătură în cap în timpul unei ediții a emisiunii “WOWbiz”, difuzată în primăvara anului trecut. Atunci, prezentatorii Andreea Mantea și Mădălin Ionescu au luat-o la întrebări despre outfit-ul ei inedit.

„După ce că e înaltă, și-a mai pus și mătura pe lung în cap! Pe lung, nu pe lat! (…). Oameni buni, voi vă dați seama? Deci, femeia și-a pus mătura în cap!”, a reacționat Andreea Mantea.

La un moment dat, prezentatoarea TV a luat o mătură, pe care o avea pregătită pentru acest moment și și-a pus-o și ea în cap, Iulia Albu afirmând că tot ea o poartă mai cu stil.

„Mie îmi place pe lung, nu pe lat. Iulia Albu poate purta orice cu stil. Eu pot! Și este de la pietena mea mătura și te rog frumos să nu spui lucruri urâte despre ea.”, a spus fashion editorul.

„Asta demonstrează că…. asta voiam să spun. Ce femeie din România și-a închipuit că ar putea merge în public, la vreo petrecere, la un eveniment cu o mătură înfiptă în coc”, a mărturisit Mădălin Ionescu.