Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal la Săpânța. Candidatul PMP, acuzat că a bătut un bătrân de 70 de ani până…
Scandal la Săpânța. Candidatul PMP, acuzat că a bătut un bătrân de 70 de ani până…

Scandal la Săpânța. Candidatul PMP, acuzat că a bătut un bătrân de 70 de ani până…

Duminica trecuta, candidatul PMP Săpânța l-ar fi bătut cu bestialitate pe un bătrân din sat.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că Nicolae Codrea, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Săpânța, și-ar fi găsit un angajat în stare avansată de ebrietate. A făcut o scurtă anchetă și a descoperit că bătrânul de 70 de ani, Ioan Pop, ar fi fost cel care i-a vândut alcool angajatului, iar de aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc duminică, 23 august a.c. Nicolae Codrea are o stână cu mai multe sute de oi, care este situată la marginea localității Săpânța. Când a mers să îl verifice pe cioban, acesta era beat și dormea, iar oile erau lăsate abandonate și neîngrijite.

Politicianul nu a stat prea mult pe gânduri și a descoperit că Ioan Pop, care locuiește aproape de stână, i-ar fi vândut ciobanului, pălincă. „S-a luat de tata și i-a aruncat vorbe grele că l-ar fi îmbătat pe baci. Apoi l-a luat la bătaie. l-a bătut rău, i-a dat numai la cap. Eu știu că a mai bătut pe cineva și chiar a făcut pușcărie. Asta acum ceva ani. Are antecedente”, a declarat fiica bătrânului.

Bătrânul a fost găsit bătut foarte tare, cu multiple răni în zona capului. Fiica lui Ioan Pop mai spune că tatăl ei era aproape desfigurat și că a decis să cheme ambulanța. „Am sunat la 112 și l-au dus la spitalul din Sighetu Marmației și apoi la Baia Mare unde a rămas internat la Neurochirurgie”, a mai adăugat fiica bătrânului.

„În urma consultului medico-legal se va stabili câte zile de îngrijiri medicale va avea nevoie victima. Bătrânul a fost victima unei agresiuni”, au declarat medicii care în îngrijesc.

În mod ciudat, deși în cazul agresiunilor de orice fel, medicii sunt obligați să anunțe și Poliția, cazul a ajuns deja și în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă în acest caz. „Poliția nu a fost sesizată la data producerii evenimentului. Abia azi s-a făcut o sesizare verbală la Postul de Poliție Săpânța. A fost demarată o anchetă în acest caz”, a precizat agentul șef Romeo Tămășan din cadrul IPJ Maramureș.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: