Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal la nivel înalt. Presa a publicat fotografii NUD cu iubita vicepreședintelui argentinian
Scandal la nivel înalt. Presa a publicat fotografii NUD cu iubita vicepreședintelui argentinian

Scandal la nivel înalt. Presa a publicat fotografii NUD cu iubita vicepreședintelui argentinian

Logodnica vicepreședintelui argentinian Amado Boudou este protagonista unor fotografii nud, ce au apărut inițial pe rețelele de socializare, fiind preluate ulterior de presa din Argentina.

Imaginile, care prezintă o tânără dezbrăcată, cu un tatuaj pe omoplatul drept, au fost realizate în urmă cu 10 ani pentru site-ul erotic Met Arta, retalează publicația urgente24.com.

Imaginile au apărut inițial pe rețelele de socializare, jurnaliștii argentinieni ferindu-se să le publice neavând confirmarea că modelul Nicole C este una și aceeași persoană cu Agustina Kampfer. Ulterior, fotografiile au fost preluate și de presa argentiniană, care a subliniat că ar fi vorba despre aceeași persoană pornind de la tatuajul de pe omoplatul tinerei. 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.