Evenimentul Zilei > Social > Scandal la emisiunea Acces Direct. Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 a vrut să-și bată prietena
Scandal la emisiunea Acces Direct. Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 a vrut să-și bată prietena

Scandal la emisiunea Acces Direct. Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 a vrut să-și bată prietena

Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etaj s-a enervat și a vrut să-i aplice o corecție prieteni sale.

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul al 10-lea, a sărit să o bată pe prietena ei. Cea care a dat în multe ocazii detalii despre ziua fatidică în care copiii și-au pierdut viața. Scandalul s-a desfășurat în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1. Andreea, mama gemenilor, a intrat în emisiunea, a spus că îi este rău, a cerut pastile și apă, apoi s-a dus glonț către prietena ei, Alina. Cea care afirmase că Andreea „este o mamă rea, care doar țipă”.

Scandal în platoul emisiunii „Acces Direct”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a anticipat că se va lăsa cu scandal între cele două femei. „Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou.

Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult”, a spus Mirela Vadia.

Este cercetată pentru omor din culpă

Femeia care și-a pierdut copiii este cercetată pentru ucidere din culpă. „La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: