Scandal între Mihaela Rădulescu şi Mircea Badea

Scandal între Mihaela Rădulescu şi Mircea Badea

Totul a pornit de la faptul că Badea s-a arătat neîncrezător în reuşita campaniei antifumat, a cărei imagine este prezentatoare emisiunii "Duminica în familie" de la Antena 1.

"Mi se pare dezarmant că un coleg, care mai este şi nefumător, nu-mi susţine campania antifumat. El ar putea, din contră, să dea un exemplu şi să pună umărul să construim ceva împreună în acest sens", a declarat Mihaela în emisiunea 3X3, a lui Stelian Tănase.

Nedorind să rămână dator, Badea i-a replicat Mihaelei în ediţia de duminică, vorbind despre ea în termeni duri.

"Eu cred că doamna Rădulescu este un pic prea sensibilă. Adică orice fel de atitudine sau comentariu care nu înseamnă proslăvirea augustei persoane, deci ce nu înseamnă prosternare în faţa performanţei profesionale sau uamnitare a doamnei Rădulescu e taxată drept un afront. Adică singura mea posibilitate de coleg era să fac trei plecăciuni şi cumva să înceapă să-mi curgă o lacrimă în colţul ochiului ca Andreei Marin. E un pic prea sensibilă şi orice fel de atitudine sau comentariu care nu e vecin cu idolatrizarea persoanei domniei sale, automat e o dezamăgire. Dacă voiam să atac campania, ceea ce nu am vrut şi nu vreau, o atacam", a spus Mircea.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, el a mai subliniat că nu se consideră coleg cu Mihaela, din motive profesionale.

CITIŢI ŞI: Mihaela Rădulescu, umilită de colegii din Antenă

Sursa: Libertatea