Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal într-un club din Mamaia. Și-au arătat „mușchii” și au ajuns la spital
Scandal într-un club din Mamaia. Și-au arătat „mușchii” și au ajuns la spital

Scandal într-un club din Mamaia. Și-au arătat „mușchii” și au ajuns la spital

Patru turiști din Republica Moldova sunt cercetați pentru tulburarea ordinei și liniștii publice după ce au provocat un scandal într-un club din nordul stațiunii Mamaia, luându-se la bătaie cu bodyguarzii, care au reușit să îi scoată din local.

Trei dintre cei patru turiști moldoveni, doi bărbați și o femeie, au ajuns la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale, acuzând răni la arcadă, buză și picior, după ce au fost implicați în conflictul din club. Nu au rămas internați. Nici turiștii și nici agenții de pază nu au depus plângere la poliție însă, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, poliția Mamaia s-a autosesizat și a început o anchetă.

Scandalul ar fi fost provocat chiar de turiștii moldoveni, care i-ar fi deranjat pe ceilalți clienți de la piscina de lângă terasa clubului. Totul a plecat de la muzica pe care cetățenii moldoveni o cereau DJ-ului, preferând, pentru dedicații, o melodie rusească. Acesta i-ar fi refuzat politicos, neavând melodia, dar turiștii au insistat, au ridicat vocea, s-au luat la ceartă cu ceilalți clienți care au apelat la ajutorul bodyguarzilor.

Scandalagii au fost scoși afară din local, unde a urmat o încăierare în urma căreia cei patru turiști moldoveni au fost potoliți. La sosirea polițiștilor și a jandarmilor, scandalul, care a ținut doar câteva minute, era stins. Mai multe ambulanțe, sosite la fața locului, au preluat trei persoane pe care le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Reprezentantul clubului, Adrian Caraiorgu, a declarat pentru EVZ că „totul s-a întâmplat foarte repede, a fost o altercație între niste clienți, afară, la piscină, a intervenit paza, i-a scos pe toți afară și s-au descurcat cu poliția”. El a precizat că nu au fost pagube materiale.

Oficial, de la IPJ Constanța

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la sitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale.

Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”.