Familia lui Sile Cămătaru, din nou în centrul unui scandal! Un bărbat a fost înjunghiat, în Timișoara, sâmbătă dimineață de băiatul lui Sile Cămătaru, în fața clubului de manele deținut de iubita lui, relatează Opinia Timişoarei.

Victima, în vârstă de 29 de ani, a dorit să intre într-un  local de pe Calea Aradului, , dar a fost lovit în față cu un pumn de fiul lui Sile Cămătaru.

Victima susține că iubita lui Sile Cămătaru, care se ocupă de administrarea barului de manele, l-a lovit și l-a dat afară din local. Bărbatul mai spune că apoi a fost atacat și înjunghiat de  Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care apoi a dispărut.

Bărbatul a luat un taxi și a apelat 112, o ambulanță venind imediat iar medicii i-au tratat rănile. La scurt timp de când a ajuns la spital,  bărbatul a fost externat.

Polițiștii au început o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat .Băiatul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint, a fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri, tatăl lui fiind după gratii, la Penitenciarul Mioveni.

Te-ar putea interesa și: