Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în showbizz-ul românesc. Și-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară: „Am încercat…”. FOTO
Scandal în showbizz-ul românesc. Și-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară: „Am încercat…”. FOTO

Scandal în showbizz-ul românesc. Și-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară: „Am încercat…”. FOTO

O celebră vedetă din România a fost nevoită să-și crească copiii cu 35 de lei pe lună pensie alimentară după divorțul de partenerul ei. Fostul soț o contrazice, însă artista cu voce excepțională muncea de dimineața până seara pentru a le asigura un trai decent copiilor, în timp ce era acuzată că „se vinde pentru bani”.

După divorțul de fostul partener, Ozana Barabancea a încercat să ascundă situația financiară dificilă în care se afla în contextul în care a primit doar 35 de lei lunar pensie alimentară pentru a crește cei doi copii, Andrei, în vârstă de 21 de ani, și Gloria, în vârstă de 16 ani.

Ozana Barabancea și-a crescut copiii cu 35 de lei pensie alimentară

Ozana Barabancea s-a mândrit mereu cu copiii ei, însă a ascuns timp de mulți ani de zile situația financiară dificilă în care se afla. Deși avea apariții mereu extravagante, soprana nu a vorbit niciodată despre pensia alimentară pe care fostul ei soț trebuia să le-o asigure celor doi copii.

Artista avea dese apariții în cadrul mai multor proiecte de televiziune, de la „Splash! Vedete la apă” până la „Te cunosc de undeva!” la Antena 1, însă a fost acuzată că „se vinde pentru bani”. Pare că realitatea ar putea să contrazică bârfele întrucât Ozana Barabancea se lupta pentru a le asigura un trai decent copiilor ei, potrivit impact.ro.

După despărțirea de pianistul Sorin Terinte, copiii au primit o pensie alimentară de doar 35 de lei, potrivit unei cereri depuse la dosar de către Barabancea, potrivit unei hotărâri civile din anul 2002. Plata pensiei alimentare s-a oprit după ce Andrei a împlinit 18 ani.

Acuzații grave între Barabancea și Sorin Terinte. Fostul soț are propria versiune a poveștii

Vedeta de la Antena 1 a mai acuzat că, în cazul Gloriei, care a fost născută în afara căsătoriei, însă a fost recunoscută de tatăl său, fostul soț nu a plătit deloc pensie alimentară întrucât în cauză nu a existat o hotărâre judecătorească. Astfel, Oana Barabancea a intenționat să-l oblige cu ajutorul instanței pe fostul soț să plătească pensie alimentară pentru fiica lor începând cu anul 2020 și pe toată durata studiilor.

Ozana Barabancea a mai cerut și majorarea pensiei alimentare în cazul lui Andrei, de la 35 de lei pe lună la 84 de lei, ceea ce implică acoperirea unei diferențe de aproape 2.000 de lei.

Pianistul Sorin Terinte a transmis, însă, că este de acord să plătească 25% din veniturile pe care le obținea, care se ridicau la 300 de lei lunar, la data procesului. Bărbatul mai spune că le-a plătit copiilor mai mulți bani, în realitate, și că „nu s-a sustras niciodată obligațiilor părintești, și-a iubit copiii și întotdeauna a încercat să le ofere cât de mult resursele i-au permis”.

Judecătorii au decis ca Gloria să primească 25% din veniturile lunare ale tatălui ei cu mențiunea că această sumă nu trebuie să fie mai mică decât ¼ din venitul minim net pe economie, potrivit sursei citate, ceea ce înseamnă că fostul partener al Ozanei Barabancea trebuie să achite lunar aproximativ  350 de lei cu titlu de pensie alimentară. Hotărârea a fost definitivă, ea nefiind atacată de nici una dintre părți.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: