Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în PNL. Nelu Tătaru este acuzat de fraudarea alegerilor
Scandal în PNL. Nelu Tătaru este acuzat de fraudarea alegerilor

Scandal în PNL. Nelu Tătaru este acuzat de fraudarea alegerilor

Nelu Tătaru a obținut funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene liberale, fapt ce a stârnit revolta colegilor. Acesta este acuzat că ar fi fraudat scrutinul.

Marius Arcăleanu, prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, susține că fostul ministru al Sănătăţii. Totul ar fi avut loc „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu”.

Reacția sa vine după ce Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

Tătaru îl susține pe Florin Cîțu

„Echipa PNL Vaslui susţine candidatura premierului Florin Cîţu, garanţie pentru dezvoltarea Moldovei”, a transmis Tătaru.

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui a anunțat că va contesta aceste alegeri la conducerea naţională a PNL, în conformitate cu reglementările interne ale partidului.

Acesta mai spune și că membrii mai multor organizaţii din judeţ au suportat, în ultima perioadă, presiuni uriaşe din partea „grupului lui Tătaru”, în special prin intermediul secretarului Organizaţiei Judeţene PNL Vaslui, Daniel Onofrei.

„Ce s-a întâmplat ieri la Vaslui, reprezintă o zi neagră pentru liberali”, a declarat Marius Arcăleanu într-o intervenție în direct, la Antena 3.

„Alegeri cu firmă de pază angajată nu s-a mai întîmplat la Vaslui, până ieri. Și mai grav este că aceste alegeri de la Vaslui au fost girate de către domnul premier Florin Cîțu. Ne doream cu toții niște alegeri frumoase, corecte, dar din păcate nu s-a întâmplat așa, și asta datorită lui Nelu Tătatru” – a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL Vaslui.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.