Scandal în Marea Britanie. Armata, acuzată că îi spioneaza pe scepticii COVID-19

Scandal în Marea Britanie. Armata, acuzată că îi spioneaza pe scepticii COVID-19 Adio concedii medicale pentru COVID-19. Nici testarea nu va mai fi gratuită. Sursa foto: 202812002 © Damir Senčar | Dreamstime.com

Armata Britanică s-a implicat în acțiuni de spionaj în ceea ce privește gestionarea pandemia SARS COV 2, în special referitor la izolarea cetățenilor la domiciliu, relatează publicația athe Mail of Sunday.

Armata Britanică s-a implicat în acțiuni de spionaj în ceea ce privește gestionarea pandemia SARS COV 2, în special referitor la izolarea cetețenilor la domiciliu, relatează publicația The Mail of Sunday.

Bănuielile scepticilor, confirmate

Scepticii, inclusiv Peter Hitchens, au bănuit de mult că sunt sub supraveghere. În momentul de față există înregistrări oficiale care dovedesc că s-a apelat la astfel de practici. Agenți militari au făcut parte dintr-o operațiune care a vizat politicieni și jurnaliști de mare de mare anvergură care au ridicat suspiciuni cu privire la răspunsurile oficiale cu privire la pandemia SARS COV 2.

Porivit aceleiași publicații, o unitate conspirată a armatei a spionat cetățenii britanici care au criticat politicile guvernului de combatere a Covid-19. Agenți militari din brigada de „război informațional” din Marea Britanie au făcut parte dintr-o operațiune secretă care a vizat politicieni și jurnalişti influenți care au ridicat mari suspiciuni cu privire la răspunsurile oficiale cu privire pandemie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ei au compilat dosare despre persoane publice, cum ar fi fostul ministru David Davis, care a pus sub semnul întrebării modelele din spatele previziunilor alarmante ale numărului de morți, precum și despre jurnalişti precum Peter Hitchens și Toby Young.

Un adevărat serviciu secret paralel

Documentele obținute de grupul pentru libertăți civile Big Brother Watch și făcute publice în exclusivitate în acest ziar au dezvăluit activitatea celulelor guvernamentale, precum Unitatea de contra informații, cu sediul în Departamentul pentru Digitalizare, Cultură, Media și Sport, și Unitatea de Răspuns Rapid din cadrul Biroul Cabinetului.Agenții militari din brigada de „război informațional” din Marea Britanie au făcut parte dintr-o operațiune secretă care a vizat politicieni și jurnalişti de mare influență.

Oficialul care a făcut publice aceste informații a declarat că „este destul de evident că activitățile noastre au avut ca rezultat monitorizarea populației din Regatul Unit... monitorizarea postărilor pe rețelele sociale ale oamenilor obișnuiți, speriați. Aceste postări nu conțineau informații neadevărate sau coordonate – era pur și simplu menite să inducă teamă în rândul populației.

Fostul ministru din cabinetul, domnul Davis, membru al Consiliului Privat, a declarat că „este scandalos că oamenii care pun la îndoială politicile guvernului au fost supuși supravegherii ascunse” și a pus sub semnul întrebării risipa de bani publici.