Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în lumea mondenă. Cum au fost surprinşi Florin Salam şi Loredana Chivu
Scandal în lumea mondenă. Cum au fost surprinşi Florin Salam şi Loredana Chivu

Scandal în lumea mondenă. Cum au fost surprinşi Florin Salam şi Loredana Chivu

Un incident violent a avut loc într-un club de fiţe din inima Bucureştiului, unde „Regele manelelor”, Florin Salam şi Loredana Chivu ar fi avut un schimb dur de replici.

Totul a început în momentul în care manelistul a intrat în restaurant însoţit de fiica sa, iar Loredana Chivu, fericită că l-a întâlnit s-a repezit la el şi l-a sărutat pe gură. Iar de aici ar fi degenerat totul.

Surprins de gestul la care nu se aştepta nimeni, Florin Salam i-a adresat câteva cuvinte nu prea protocolare.

Mai mult, manelistul i-ar fi dat Loredanei Chivu o palmă pentru gestul pe care l-a făcut.

Fosta asistentă ar fi fost vizibil marcată de gestul lui Florin Salam, adresându-i câteva cuvinte de reproș

Florin Salam a negat incidentul petrecut între el și Loredana Chivu și a mărturisit că, de fapt, petrecerea a fost una frumoasă și nu s-a înregistrat nicio neplăcere.

„Vă salut, prietenii mei! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a mărturisit Florin Salam, la acel moment, potrivit cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.