Fostul iubit al Vicăi Blochina l-a bătut pe nașul Adelinei Pestrițu cu vibratorul peste față. FOTO

Fostul iubit al Vicăi Blochina l-a bătut pe nașul Adelinei Pestrițu cu vibratorul peste față. FOTO Sursa: Arhiva EVZ

Fostul iubit al Vicăi Blochina i-a dat cu vibratorul în cap nașului Adelinei Pestrițu. În urma scandalului, victima s-a ales cu capul spart. Tot momentul a fost filmat.

Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina, l-a atacat pe Daniel Rafte, nașul Adelinei Pestrițu, cu un vibrator. Cei doi s-au certat, iar Rafte l-ar fi înjurat de mamă pe Stila. Acesta s-a enervat, a scos un vibrator și i-a dat cu el în cap.

Stila Sarafu i-a dat cu vibratorul în cap

„Da, i-am dat cu vibratorul, ne-am întâlnit în fața blocului său. A vorbit urât de mine”, a declarat Sarafu, pentru Cancan.

Daniel Rafte a spus că fostul iubit al Vicăi Blochina nu l-a atacat doar cu vibratorul, ci și cu un cuțit. În acest sens, nașul Adelinei Pestrițu și-a scos certificat medico-legal, din care reiese că rana a fost provocată de un obiect ascuțit. „M-a tăiat la cap cu un cuțit. Am plagă tăiată, m-a cusut”, scrie Rafte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul iubit al Vicăi Blochina a ajuns, a doua zi după altercație, la Poliție. Unde ar urma să fie reținut pentru 24 de ore.

stila sarafu

Sursa foto Cancan

Sila Sarafu i-ar fi furat o bijuterie

Potrivit IPJ Constanța, noaptea trecută, în jurul orei 3:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că luni seară, pe 19 februarie a.c., în jurul orei 23.45, doi bărbați de 41 de ani, respectiv 35 de ani ar fi sustras prin violență o bijuterie de la persoana vătămată, în timp ce aceasta se afla pe strada Soveja.

„Ce brățară să aibă el că e dator la toată lumea. Nu l-am lovit cu niciun cuțit, l-am bătut cu un vibrator peste gură”, susține Sarafu.

Stila Sarafu

Sursa foto Facebook

A mai avut probleme cu legea

Fostul iubit al Vicăi Blochina a mai avut probleme cu legea. Sarafu a fost trimis în judecată, pentru hărțuire, pe 7.01.2021, la Judecătoria Constanța. În 2020, el ar fi aruncat o pungă, în care se afla tort, într-o mașină în care erau două femei, Maria Done și Alexandra Ceară, pe care apoi le-ar fi înjurat.

„Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, pe data de 25 octombrie a.c., de către 2 femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe strada Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare“, au transmis, la acea vreme, reprezentanții IPJ Constanța.