Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în fața unui centru de vaccinare! Au așteptat cu orele să primească tichetele de masă. „Suntem exact ca oile, ceva rușinos”
Scandal în fața unui centru de vaccinare! Au așteptat cu orele să primească tichetele de masă. „Suntem exact ca oile, ceva rușinos”

Scandal în fața unui centru de vaccinare! Au așteptat cu orele să primească tichetele de masă. „Suntem exact ca oile, ceva rușinos”

Joi seara, în fața unui centru de vaccinare din Constanța s-au încins spiritele. Persoanele care așteptau la rând pentru a intra în posesia tichetelor de masă după vaccinare sunt nemulțumite de modul în care se desfășoară lucrurile. Au fost nevoiți să stea la coadă ore întregi pentru a primi tichetul de 100 de lei.

Constănțenii și-au exprimat aseară nemulțumirile cu privire la modul în care decurg lucrurile într-un centru de vaccinare. S-au vaccinat toți cu schema completă, iar acum au venit să ridice tichetele de masă promise de autorități. Din păcate, birocrația îngreunează bunul mers al lucrurilor, așa că cetățenii au fost nevoiți să stea ore în șir la rând, pentru a intra în posesia voucherului în valoare de 100 de lei.

Supărați că trebuie să aștepte atât de mult la rând, spiritele s-au încins, iar constănțeni au început să țipe.

– De ce durează atât de mult? au cerut oamenii socoteală.

– Așa durează, greu, pentru că vă scanează buletinul, până se completează, merge greu, le explică un angajat de la pază.

Joi a fost prima zi în care cetățenii din Constanța vaccinați cu schema completă au putut merge să își ridice tichetele de masă în valoare de 100 de lei. Nemulțumirea lor a fost cauzată de orele în care au trebui să stea în frig, pentru a intra în posesia voucherului.

„La vaccinare aveați 30 de cabinete și pentru sărăcie nu aveți!” este reproșul unei femei.

„De la ora 4:00 aștept. Și pentru ce? Că suntem exact ca oile, ceva rușinos. Noi nu avem timp de 6 luni, ce mâncăm? Ne agățăm de orice și de un milion, 100 de lei” spune o altă femeie, conform celor de la digi24.ro.

Coordonatorul centrului de vaccinare a încercat să explice situația, menționând că sunt verificări de făcut cu privire la persoanele vaccinate. De asemenea, cei care primesc tichetele de masă trebuie trecuți într-un tabel atât fizic, cât și pe calculator.

„Facem tot ce putem, trebuie verificată dată vaccinării, dacă s-au vaccinat sau nu la noi, trebuie trecuți într-un tabel, trebuie și în calculator, trebuie făcuți niște pași ca să le dăm aceste tichete”, explică Ortansa Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare.

Persoanele care s-au vaccinat cu schema completă începând cu momentul în care s-a decis oferirea tichetelor de masă în valoare de 100 de lei, le pot ridicare în fiecare zi, în următoarele șase luni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: