Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în Familia Regală. Prințul Charles calcă peste cadavre în ascensiunea spre tron. „Să plece și să se descurce”
Scandal în Familia Regală. Prințul Charles calcă peste cadavre în ascensiunea spre tron. „Să plece și să se descurce”

Scandal în Familia Regală. Prințul Charles calcă peste cadavre în ascensiunea spre tron. „Să plece și să se descurce”

Prințul Charles se află în mijlocul unui conflict de proporții, afirmă o persoană din interiorul Casei Regale Britanice, iar de data aceasta este implicat și fratele său, Prințul Andrew. Odată cu punerea în aplicare a planului său de „slăbire a monarhiei”, Prințul Charles l-a „marginalizat” pe fratele său din viața regală.

La începutul lunii august, un expert regal atrăgea atenția că Prințul Charles îl va „marginaliza” pe Prințul Andrew atunci când acesta va accede la tron. Lucrurile par să se adeverească, potrivit surselor din Familia Regală. Profesorul Pauline MacLaren, co-autor al cărții Royal Fever: The British Monarchy in Consumer Culture, a subliniat că nuclearul monarhiei va fi „păstrat mic”.

„Nu doar pentru a mulțumi bugetul public, ci și pentru a fi mai coordonat în ceea ce privește imaginea sa. Vedem deja că acest lucru are loc cu regina, Charles, William și Kate în centrul său. Prințul Andrew va fi cu siguranță marginalizat în viitor”, a spus expertul regal.

Prințul Andrew, marginalizat de Charles. Ce dezvăluie rapoartele

Excluderea cât mai multă a Prințului de la activitățile din Casa Regală vine pe fondul unor presiuni tot mai mari exercitate asupra Ducelui de York din cauza prieteniei sale cu infractorul sexual Jeffrey Epstein și a acuzațiilor de agresiune sexuală formulate de Virginia Roberts Giuffre împotriva sa. Prințul Andrew a negat vehement acuzațiile.

Andrew și-a manifestat de mult timp îngrijorarea cu privire la planurile lui Charles de a slăbi monarhia, arată rapoartele dezvăluite de presa internațională. Mail Online a relatat în anul 2012 că prințul de Wales „i-a înfipt un pumnal în inimă” lui Andrew după ce acesta a fost exclus dintr-o parte importantă a Jubileului de Diamant al Elisabetei a II-a.

„Andrew îi spunea cu furie unui personaj de rang înalt cum el și alți membri ai familiei sunt marginalizați”, mai arată unul dintre rapoarte.

Prințul Charles le-a sfidat pe fiicele lui Andrew: Să „plece și să se descurce singure”

Prințul Andrew ar fi fost supărat că fiicele sale, prințesa Eugenie și prințesa Beatrice, au fost încurajate să renunțe la îndatoririle regale. Raportul a adăugat că Andrew a dat vina pe Charles, mai degrabă decât pe regină și pe prințul Philip. El îl vedea pe Charles ca fiind „cel care conduce spectacolul”.

O figură regală de rang înalt a spus: „Ideea a fost foarte simplă, de fapt. Lui Charles trebuia să i se permită să inițieze unele dintre schimbările de stil pe care și le va dori atunci când va deveni rege”. Un prieten al Ducelui de York, însă, a replicat: „Viteza și bruschețea cu care a acționat Charles i-a tăiat respirația lui Andrew. Este îngrozitor de autoritar”.

În martie 2020, s-a mai vehiculat că Charles le-a sfidat pe fiicele lui Andrew, iar acestea nu au mai putut să dețină roluri în cadrul Familiei Regale. Această afirmație a fost făcută de expertul regal Katie Nicholl, care a declarat pentru True Royalty TV că prințul Charles le-a spus lui Beatrice și Eugenie să „plece și să se descurce singure”.

Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice

Oamenii pun întrebări. „Ea nu este un membru al Familiei Regale”

„Ceea ce s-a întâmplat cu Beatrice și Eugenie a fost un subiect problematic, de asemenea, pentru că tatăl lor a vrut ca ele să dețină un rol în cadrul Familiei Regale și să o reprezinte pe Regină. Eugenie și Beatrice au vrut să își ajute bunica, dar au vrut, de asemenea, să aibă locuri de muncă.

Bineînțeles că atunci te afli într-o situație delicată, ești pe jumătate înăuntru și pe jumătate afară. Charles a fost cel care a intervenit și a spus, spre supărarea lui Andrew, că trebuie să plece și să se descurce pe cont propriu. Beatrice și Eugenie au fost foarte bucuroase să facă asta, însă efectele se văd. Astfel, când noi, contribuabilii, plătim nota de plată pentru costurile de securitate pentru nunta lui Eugenie, oamenii au întrebat care este motivul pentru care o facem, pentru că ea nu este un membru al Familiei Regale care lucrează cu normă întreagă”, a mai dezvăluit Katie Nicholl.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: