Florin Pastramă, concurentul care este pus la colț de către Vali Bărbulescu și Kamara, are mare lipici la concurente. Acesta este primul care a fost remarcat și s-a împreietenit imediat cu fetele.

Flrin Pastramă a fost acuzat de Vali Bărbulescu și Kamara că are tendința de a le sufoca pe fetele cu care își petrece timpul în exil, într-o cabană, departe de fermă.

Cu toate acestea, Otilia Bilionera, Otniela Sandu și Geanina Ilieș nu au declarat oficial că se simt deranjate de atitudinea lui FLorin. Ba dimpotrivă, cele trei pare că sunt mereu în preajma lui Pastramă și sar imediat să-l ajute în momentele mai dificile, scrie Libertatea.ro.

Pe de altă parte, fetele s-ar fi plâns la un moment dat că Florin este cam insistent. 

„Sunt plăcut de fete și eu le plac pe ele. Încă nu a venit cea pe care să o cer de nevastă, dar îmi doresc foarte mult să îmi întemeiez o familie. Nu caut numai frumusețea, nu cu frumusețea faci o familie. Cu frumusețea faci cel mult o vacanță. Mama mi-a zis că pot să-mi iau o fată care să aibă doar chiloți, scuză-mi limbajul, dar să te iubească nu pentru ce ai, ci să iubească sufletul tău”, a spus Florin Pastramă.