Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal de zile mari la alegerile interne ale PNL Timișoara. Jandarmii și polițiștii au făcut față cu greu politicienilor. VIDEO
Scandal de zile mari la alegerile interne ale PNL Timișoara. Jandarmii și polițiștii au făcut față cu greu politicienilor. VIDEO

Scandal de zile mari la alegerile interne ale PNL Timișoara. Jandarmii și polițiștii au făcut față cu greu politicienilor. VIDEO

S-a lăsat cu mare scandal în timpul procesului electoral care ar trebui să stabilească cine este noul lider al PNL Timișoara. Forțele de ordine au intervenit.

S-a lăsat cu mare scandal la alegerile interne pentru șefia PNL Timișoara. Pentru a intra în sala în care are loc acest eveniment, liberalii au trebuit să fie înregistraţi şi să-şi primească brăţările de acces într-una din parcările centrului comercial. La fiecare astfel de punct unde se distribuiau brățările au fost prezente echipaje ale Jandarmeriei, dar și paznici care asigură securitatea la mall-ul respectiv.

A izbucnit scandalul la alegerile de la PNL Timișoara

Dănuţ Groza, secretar general, explica: „nu e organizare ca pentru război, este doar disciplină”. 17 candidați s-au înscris în cursa pentru câștigarea funcției de președinte al PNL Timișoara.

Doar că, la un moment dat, a izbucnit și scandalul. În zona în care se făcea prezenţa, deputatul Claudiu Chira a rupt o foaie de convocator. Pentru a putea pleca cu buletinele de vot a fost nevoie, pe lângă jandarmi, de sosirea mai multor poliţişti, care au însoţit echipa organizatorilor şi care a plecat înconjurată de agenţi de securitate.

Apoi, mai mulţi susţinători din tabăra Ambruş au început să tragă de cele două garduri metalice: „Vrem să intrăm!”, au strigat aceştia. Au urmat minute întregi de îmbrânceli între cele două tabere, despărţite de gardurile metalice. Unii dintre susţinătorii din tabăra Ambruş au încercat să urce prin lateral. Mai mulţi susţinători ai lui Ambruş au reuşit să pătrundă în clădire şi au început să tragă de uşă pentru a intra în sală şi trag de oamenii de pază, după cum notează siteul pressalert.ro.

Susținătorii deputatului Claudiu Chira au făcut show

După ce ședința a început, aproximativ 10 persoane au început să strige și să-l conteste pe Alin Nica. Cel vizat le-a cerut forțelor de ordine să-i potolească pe protestatari. Așa că aici au ajuns și polițiști, și jandarmi, după cum mai notează sursa citată.

La un moment dat, tensiunea părea că s-a risipit. Dar, atunci când a luat cuvântul Cantemir Pârva, unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte l-a acuzat pe Alin Nica că nu permite tuturor liberalilor să voteze şi le-a cerut celor din tabăra Ambruş să urce pe scenă.

Zeci de susţinători ai deputatului Claudiu Chira au ocupat scena începând să scandeze: „Vrem să votăm!”. În timp ce Alin Nica s-a retras la locul său. Sunt mai multe echipe de jandarmerie şi ale firmei de pază în zonă, în timp ce în interior tabăra contestatarilor a pus stăpânire pe microfon.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: