Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL DE PROPORŢII. Poze NUD ale mai multor celebrităţi au fost împrăştiate pe INTERNET | GALERIE FOTO
SCANDAL DE PROPORŢII. Poze NUD ale mai multor celebrităţi au fost împrăştiate pe INTERNET | GALERIE FOTO

SCANDAL DE PROPORŢII. Poze NUD ale mai multor celebrităţi au fost împrăştiate pe INTERNET | GALERIE FOTO

Mai multe celebrităţi se află într-o situaţie extrem de jenantă, după ce un hacker le-a spart conturile şi telefoanele şi le-au furat fotografiile în care acestea se aflau în ipostaze indecente.

Vedetele implicate în acest scandal fără precedent sunt actori şi cântăreţi renumiţi în întreaga lume. 4Chan a făcut publice numele acestora, iar printre victime se numără: Avril Lavigne, Amber Heard, Cara Delevigne, Hayden Pannettiere, Hillary Duff, Kayley Cuoco, Kate Upton, Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Rihanna, Scarlet Johansson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Wynona Ryder.

Una din celebrităţile care au căzut victimă hackerilor este şi Jennifer Lawrence, laureată a premiului Oscar. Poze nud cu aceasta au fost împrăţtiate pe internet şi pe Twitter, un purtător de cuvânt acesteia declarând că autorităţile au fost sesizate şi vor sancţiona orice persoană care va publica şi distribui orice imagine cu Lawrence.

De altfel, mai multe conturi Twitter care au publicat pozele necenzurate ale actriţei au fost suspendate, însă un purtător de cuvânt al reţelei de socializare a refuzat să spună dacă există o legătura între decizia de suspendare a conturilor şi fotografiile distribuite, scree Mashable.