Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL de proporţii între RTV şi Antena 3: “Maimuţele lui Voiculescu au sechestrat şi agresat o studentă care făcea practică la RTV.
SCANDAL de proporţii între RTV şi Antena 3: “Maimuţele lui Voiculescu au sechestrat şi agresat o studentă care făcea practică la RTV.

SCANDAL de proporţii între RTV şi Antena 3: “Maimuţele lui Voiculescu au sechestrat şi agresat o studentă care făcea practică la RTV.

Postul România Tv a titrat astăzi că paparazzii interlopi ai trustului condus de Dan Voiculescu ar fi sechestrat o student care făcea practică la RTV în casa Oanei Zăvoranu. Mai exact, jurnaliștii de la mai multe televiziuni au mers astăzi la vila Oanei Zăvoranu din Afumați, în care locuise mama sa, Mărioara, care între timp a decedat. Zăvoranu anunțase vă dona hainele mamei sale astăzi, iar câteva zeci de oameni s-au așezat la coadă pentru a primi ceva din partea acesteia.

La eveniment a mers și la o echipă de postului România TV, care a prezentat pe parcursul zilei imagini de la vila. Spre seară, postul de știri s-a anunțat că urmează o știre despre „maimuțele din trustul lui Voiculescu” și că la casa Oanei Zăvoranu au intervenit Poliția și SMURD.

Ulterior, în jurnalul de la ora 18.00, un reporter România TV a spus că o studentă aflată în practică la acest post ar fi fost sechestrată în casa lui Zăvoranu. Reporterul a spus că feta ar fi fost lăsată fără telefon și o cameră, și că ar fi fost agresată. Aceasta ar fi primit îngrijiri de la medici și ar fi depus o plângere la Poliție, potrivit postului de știri, scrie reportervirtual.

România TV a identificat „agresorul din trustul lui Voiculescu” drept un bărbat despre care a spus că se numește „Pisoi Paps”.

Oana Zăvoranu a fost întrebată despre acest incident dintre echipele de jurnaliști, dar ea a spus doar că Antena 1 avea dreptul să filmeze la ea în casă și că nu știe ce s-a întâmplat cu tânăra.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: