Evenimentul Zilei > Monden > Scandal de proporții în Herăstrău. „Turbo Prințesica”, agresată de „Vecina”. S-au „păruit” în văzul lumii. FOTO
Scandal de proporții în Herăstrău. „Turbo Prințesica”, agresată de „Vecina”. S-au „păruit” în văzul lumii. FOTO

Scandal de proporții în Herăstrău. „Turbo Prințesica”, agresată de „Vecina”. S-au „păruit” în văzul lumii. FOTO

În parcul Herăstrău a avut loc o bătaie în toată regula între „Turbo Prințesica” şi Larisa, zisă „Vecina”. A fost nevoie de intervenția agenților de pază.

Un scandal de proporții s-a declanșat între „Turbo Prințesica” (foto) care ar fi fost atacată de Larisa, zisă „Vecina”, într-un local din Herăstrău.

Potrivit surselor cancan.ro., cele două s-au „păruit” atât de tare, încât a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor. Martorii prezenți la scandalul din Capitală au vorbit, în exclusivitate despre păruiala divelor în văzul lumii.

Aflată în local, Larisa („Vecina”) a scuipat-o pe Turbo Prințesica și a sărit la bătaie

Pentru că cele două s-au încins la propriu, bodyguarzii le-au scos afară. În trecut au fost cele mai bune prietene, așa că e ciudat că a sărit la bătaie Larisa”, au dezvăluit sursele noastre, care au fost martorele scandalului șocant dintre „Turbo Prințesica” și Larisa „Vecina”.

Și mai ciudat pentru cei prezenți în momentul respectiv în restaurant, bineînțeles ne referim la cei care cunoșteau povestea, a fost faptul că Larisa se învârte acum în aceleași anturaje pe care le frecventează Alex Bodi și Oana Marica, ceea ce duce, în mod evident, la o schimbare a „taberelor” din partea fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Parcul Herăstrău a devenit locul de păruială al așa-ziselor vedete din Bucureşti

Scandal-monstru și între Diana Gureșoaie și Alex Bodi

Acesta nu este, însă, prima controversă de acest gen din lumea mondenă, în ultima vreme. Diana Gureșoaie s-ar fi contrat puternic cu Alex Bodi tot în Herăstrău, iar lucrurile au degenerat până la pahare sparte și o mână a lui Bodi în gâtul lui Gureșoaie.

Contactată în acel moment de jurnaliștii de la Cancan, Diana Gureșoaie s-a apărat: ”Să ne înțelegem, nu a vrut nimeni să-l taie pe domnul Alex Bodi, dacă-l pot numi domn pe acest personaj. S-a iscat, la un moment dat, un scandal, pe care nicidecum nu eu l-am inițiat ci, dimpotrivă, am încercat să-l aplanez”, și-a început povestea Gureșoaie, mai spune sursa menţionată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: