Concurenta a revenit pe scena emisiunii cu un număr inedit, în care a interpretat două roluri, unul de bărbat și altul de femeie, dar în același timp.

Costumată pe jumătate de corp în femeie, iar cealaltă jumătate în bărbat, aceasta a redat un dialog între două personaje.

După ce a încercat să înţeleagă esenţa actului artistic, Bendeac s-a dezlănţuit și a adus în discuție celebra reclamă în care tânăra a fost protagonistă, iar de aici a izbucnit un scandal.

Actorul a ținut un discurs despre felul în care oamenii aleg să facă bani și despre ce însemnă acest lucru, iar Cheloo şi-a pierdut cumpătul.

Fără să-i pese de reacţia colegului de jurizare, Bendeac a continuat şi a sancționat dorința unor tineri de a ajunge cât mai repede la câștiguri mari, indiferent de ce trebuie să facă pentru ele.

Cheloo a părăsit masa juriului, iar Delia i-a reamintit lui Bendeac că are păreri uşor cotradictorii cu privire la subiectul videochat.

Lorena Lupu a încercat să îi explice că acea reclamă nu a însemnat nimic și că ea doar a interpretat un rol contra unei sume frumoase de bani. Aceeaşi părere a avut-o înainte de a pleca de la masă şi Chelooo.

În cele din urmă,Bendeac a precizat că ieșirea lui nu are legătură cu tânăra sau cu numărul ei artistic și că a fost doar obiectul unor frustrări mai vechi.

Filmarea aici.