Vedeta matinalului de la Antena 1 (Neaţa cu Răzvan şi Dani) nu a putut fi statornic prea mult timp nici după ce a cunoscut-o pe cântăreaţă.

Cel puţin asta susţine wowbiz.ro, care a analizat cu atenţie dovezile ce indică faptul că Răzvan Simion şi Lidia Buble nu mai formează un cuplu.

Conform primelor informaţii se pare că „vinovata de serviciu” este o roşcată misterioasă, care a „oficializat” practic ruptura.

„Prezentatorul tv a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet.

Și cu toate că, după ce au apărut respectivele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisiunea pe care acesta o prezintă, se putea observa o răceală între cei doi iubiți.

Mai mult, Lidia Buble a luat o decizie care a amplificat zvonul despărțirii: cântăreața a șters toate fotografiile în care apărea alături de Răzvan Simion”, arată sursa citată.

Nu au fost puţini care s-au gândit ce reacţie va avea Diana Simion, soţia şi mama copiilor lui Răzvan Simion, după această veste…

Va transmite un mesaj în care să aibă satisfacţia că roata s-a întors? Adică va face exact cum procedează multe soţii înşelate şi ale căror căsnicii sunt năruite?

Se pare că nu. Aceeaşi sursă aminteşze că Diana Simion a tratat cu indiferență toate informațiile legate de fostul său soț, fără a posta pe pagina de socializare vreun text.

Poate că în cei 5 ani, câţi au trecut de când vedeta matinalului de la Antena 1 oficializa relaţia cu Lidia Buble, timpul a vindecat multe răni…

Sau poate că indiferenţa ucide… Amintim că Diana și Răzvan Simion au fost împreună mai bine de 15 ani, dar în 2015 au început problemele.

Prezentatorul Antenei 1 s-a îndrăgostit nebuneşte de Lidia Buble și nimic nu l-a mai ținut lângă soţie şi cei doi copii.

După marea ruptură, Diana Simion s-a mutat la Timișoara, şi-a refăcut viaţa, este fericită și iubește din nou. Femeia a vrut să divorţeze imediat după infidelitate.

„S-au despărțit în mare secret, în primăvara anului 2016, la notar, și au decis și cum să își împartă bunurile, fără a se mai ajunge la tribunal”, au povestit atunci apropiații fostului cuplu.