Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL imens în rândul FORŢELOR aeriene BRITANICE de elită. Un PILOT de top, ACUZAT că a jucat în filme pentru adulţi
SCANDAL imens în rândul FORŢELOR aeriene BRITANICE de elită. Un PILOT de top, ACUZAT că a jucat în filme pentru adulţi

SCANDAL imens în rândul FORŢELOR aeriene BRITANICE de elită. Un PILOT de top, ACUZAT că a jucat în filme pentru adulţi

Un film pentru adulţi în care apare sergetul-instructor Micky Doyle din cadrul RAF, Forţele aeriene britanice, a făcut ravagii pe reţelel de socializare. Militarul, care este însărcinat cu pregătirea viitorilor piloţi britanici de elită, joacă într-un film pentru adulţi, alături de starul Bambi Blacks.

Doyle, în vârstă de 48 de ani, care era căsătorit în momentul realizării filmului, a stârnit furia superioilor, după ce filmul a fost făcut public pe reţelele de socializare.

Superiorii nu pot lua însă nicio măsură disciplinară împotriva lui Doyle, deoarece la momentul debutului în filmele pentru adulţi, acesta demisionase din cadrul forţelor armate britanice. Ulterior el s-a reangajat la baza RAF Carnwell, unde se ocupă cu pregătirea viitorilor piloţi de elită britanici.

Oficiali din armata britanică consideră filmul ca fiind o înregistrare din viaţa privată a lui Doyle şi nu pot aplica niciun fel de sancţiune pilotului.

De cu totul altă părere sunt colegii acestuia, care consideră că Doyle a întinat imaginea RAF, prin comportamentul său. Este ridicol. Un camarad corpul de elită a întinat valorile de integritate şi excelenţă ale RAF., a declarat unul dintre colegii sergentului.

Înregistrarea cu Doyle şi starul filmelor pentru adulţi, Bamby Blacks a adunat peste 165.000 de vizionări pe un site de profil.

Se presupune că filmul a fost realizat în urmă cu 5 ani, atunci când Doyle demisionase din rândul Forţelor aeriene britanice,scrie thesun.co.uk.