Sătulă ca imaginea ei să circule pe net ca SEXY DEŢINUT, mama a patru copii dă un site în judecată | GALERIE FOTO

Sătulă ca imaginea ei să circule pe net ca SEXY DEŢINUT, mama a patru copii dă un site în judecată | GALERIE FOTO

O tânără de 28 de ani din Florida, mamă a patru copii, a dat în judecată un site web, care oferă controale de fond de evidențele publice și penală pentru folosirea imaginii ei "pentru un câștig financiar".

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Portretul femeii, după arestare, în uniformă portocalie de deţinut, a circulat în întreaga lume, iar acum Meagan Simmons doreşte ca imaginea să nu mai poată fi folosită şi cere daune morale.

Potrivit Daily Mail, avocatului femeii suştine că stantcheckmate.com a folosit fotografia portret de când Meagan Simmons a fost arestată, în mod asemănător în care Colgate s-a folosit de imaginea lui Tom Cruise pentru a face publicitate pasta de dinţi,

Meagan Simmons, asitentă medicală în Zephyrhills, pretinde că expunerea ei în ipostază de deţinută deşi i-a adus faimă şi zeci de cereri în căstorie, aceasta a fost o faimă negativă şi nedorită, care i-a afectat liniştea interioară, i-a invadat intimitatea şi i-a provocat suferință. Pe lângă daunele pe care le-a cerut în instanţă, femeia a solicitat și un ordin pentru a preveni utilizarea în continuare a imaginii ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut pentru Daily Mail, ea a mărturisit că de când a început să circule imaginea ei pe net că imaginea sa este una "teribilă".

Deşi femeia a refuzat sa comenteze decizia de a acţiona site-ul în judecată, avocatul ei, Matthew Crist, a asemănat cazul ei cu cel în care Colgate s-a folosint de imaginea lui Tom Cruise pentru a vinde pastă de dinţi, fără a avea însă şi permisiunea lui.

"La sfârșitul zilei, aceasta este de fapt vorba despre proprietate intelectuală . Dacă cineva se va folosi imaginea dvs., de care au nevoie, să vă plătească pentru acest lucru. Din punct de vedere juridic, fiecare este propietarul numelui şi al chipului său. Utilizarea imaginii fără acordul persoanei în cauză încalcă legea din Florida", a declarat Matthew Crist, pentru la Tampa Bay Times. ARTICOLE POPULARE:

  • CARNAVALUL DE LA RIO a început! Regele Momo: "Să fie bucurie!" | GALERIE FOTO