Evenimentul ZileiActualitateȘase profeții terifiante pentru 2022! „Nostradamus din Balcani” a prezis numai nenorociri pentru anul viitor. La ce să ne așteptăm

Șase profeții terifiante pentru 2022! „Nostradamus din Balcani” a prezis numai nenorociri pentru anul viitor. La ce să ne așteptăm

Șase profeții terifiante pentru 2022! „Nostradamus din Balcani” a prezis numai nenorociri pentru anul viitor. La ce să ne așteptăm
„Nostradamus din Balcani” a prezis şase nenorociri pentru anul 2022, iar printre cele mai înfiorătoare sunt o nouă pandemie şi un asteroid care va lovi Pământul.

Baba Vanga din Bulgaria, şi-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, apoi a susținut că poate vedea în viitor. Tot ea a prezis tragedia de la Cernobîl, moartea Prințesei Diana, atentatele de la 11 septembrie, dizolvarea Uniunii Sovietice și Brexit.

Potrivit experților care studiază predicțiile supranumitei „Nostradamus din Balcani”, afirmă că sunt corecte în proporție de 85%.

Pentru 2022 a făcut șase profeții terifiante

Baba Vanga a avut în vedere dezastre naturale, o criză a apei și o invazie extraterestră până la sfârșitul anului viitor. După ce a orbit, clarvăzătoarea bulgară a susținut că a devenit conștientă de un dar rar primit de la Dumnezeu care i-a permis să vadă în viitor.

În ciuda unui 2021 provocator pentru întreaga lume, prezicerile făcute de Baba Vanga sunt pline de nenorocire și întuneric. Poate că cea mai ușor de crezut dintre predicțiile ei pentru 2022 este o preluare a realității virtuale, cu oamenii care petrec mai mult timp ca niciodată în fața ecranelor. Mai mult, Baba Vanga prezice o invazie extraterestră în 2022.

Baba Vanga a prezis o altă pandemie de la un virus înghețat din Siberia

Clarvăzătoarea a avut în vedere și o altă pandemie, de data aceasta descoperită în Siberia, cauzată de un virus înghețat care va fi eliberat de schimbările climatice. Între timp, multe orașe vor fi lovite de penurie de apă cu consecințe politice, deoarece țările sunt nevoite să găsească alternative, se arată în profețiile sale. Și extratereștrii vor invada planeta trimițând un asteroid să caute viața pe Pământ cu un rezultat neprietenos.

Baba Vanga, al cărei nume real este Vangelia Gushterova, a prezis, de asemenea, foamete în India, unde se presupune că temperaturile vor ajunge la 50 de grade, iar lăcustele vor ataca culturile.

Mai multe cutremure și tsunami sunt, de asemenea, descrise în cărțile sale, unde a povestit despre „crize uriaşe şi inundații” în Australia și anumite părți ale Asiei.

Mulți oameni cred că predicțiile lui Baba Vanga continuă să devină realitate după moartea ei în 1996. Viziunile ulterioare includ schimbarea orbitei Pământului în 2023, astronauții care călătoresc spre Venus în 2028, musulmanii care conduc Europa în 2043 și sfârșitul Universului în 5079.

Ea a mai prezis că în 2046 oamenii vor trăi mai mult de 100 de ani datorită tehnologiei transplantului de organe, iar din 2100, ea credea că noaptea va dispărea și lumina soarelui va lumina o altă parte a Pământului, relatează mirror.co.uk.


Accesează: