Evenimentul Zilei > Monden > Sărutul dintre Loredana și Delia. Bendeac „era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”. Foto
Sărutul dintre Loredana și Delia. Bendeac „era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”. Foto

Sărutul dintre Loredana și Delia. Bendeac „era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”. Foto

Premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare, în ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, a fost adjudecat de Delia. Tot în Gala Premiilor iUmor, premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare i-a fost oferit lui Mihai Bendeac de Loredana.

Loredana, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu un decolteu generos, a urcat pe scena iUmor pregătită să ofere premiul. „Mamă, văd în realitate oamenii de la televizor!”, a strigat Mihai Bendeac.

„Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respire super-star”, a mai adăugat el în culise.

Cei trei nominalizați au fost jurații iUmor, cu câteva momente inedite de jurizare de-a lungul sezoanelor, anunță a1.ro.

„Eu sper să câștig ca să mă pupi”, zice Mihai Bendeac.

„Sper să câștige cine vreau eu”, a adăugat Loredana.

Sărutul care a făcut mare vâlvă

Și… iată că premiul a fost câștigat de Delia. Jurata a fugit rapid pe scenă și nu a primit doar un pupic pe obraz, ci a un sărut pe buze de la Loredana.

„Bis!”, a spus Delia și cele două blondine focoase s-au mai sărutat o dată.

Numai că, sărutul dintre Delia și Loredana l-a lăsat cu gura căscată pe Bendeac

„Era ca o mâță care se uită în vitrină la măcelărie”, spune Șerban Copoț despre reacția lui Mihai Bendeac care a rămas cu gura căscată.

„Ăsta a murit, s-a ofilit”, a completat Delia.

„Pupatul ăsta o să fie istorie și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja”, a mai zis jurata iUmor.

Bendeac, nefericit din mai multe puncte de vedere

„Aș vrea să mulțumesc în primul rând mie”, a zis Delia după ce i-a fost înmânat premiul.

Și apoi s-au mai sărutat o data Loredana și Delia.

„Ce rău îmi pare că n-am câștigat!, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Cu un episod în urmă, Mihai Bendeac a dorit să o îmbrățișeze pe Andreea. „Pot să te iau în brațe? Am simțit un schimb energetic extraordinar! Băi, și îmi aduc aminte de vremuri… erau semi-întreg”, a spus acesta.

Delia a declarat: “E îndrăgostit în momentul ăsta!”.

„Te-ai îndrăgostit așa repede? Hai că noi ne știm de foarte mult timp. Nu în sensul la care vă gândiți voi, nu știu la care vă gândiți, dar nu la ăla”, a fost reacția Andreei Raicu. Lundu-i pe toți prin surprindere, actorul a „dat din casă” un secret foarte bine păstrat până acum: „Nu, doar eu mă gândesc la acel sens (n.red. la un moment intim cu Andreea Raicu)”.