Evenimentul Zilei > Social > Un sfârșit de săptămână alături de Teatrul Coquette
Un sfârșit de săptămână alături de Teatrul Coquette

Un sfârșit de săptămână alături de Teatrul Coquette

Poveștile pentru copii mici și copii mari vă dau întâlnire în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Coquette.

Vineri, de la ora 20.00, veți putea viziona „Nopți Barbare”, în regia lui Ingrid Bonța, după o adaptare liberă după „1001 Nopți”, un spectacol delicat și totodată dur, care cuprinde și mult umor. Un spectacol învăluit în mister, cu Ruxandra Bălașu și Ovidiu Ușvaț. Spectacol destinat persoanelor de peste 16 ani.

 

● Sâmbătă, de la ora 20.30, sunteți invitați la o comedie savuroasă despre insomnia unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”. Regizorul Mihai Lungeanu a surprins foarte bine aspectele vieții de cuplu, iar actorii și-au intrat foarte bine în rol. Spectatorii cu siguranță se vor regăsi în modul în care reacționează Erasm şi Rodica Vasiliu în fața “problemei conjugale” cu care se confruntă.

 

● Duminică, de la ora ora 11.00, pe scena Teatrului Coquette veți putea urmări un spectacol inspirat din minunatele povești din „1001 Nopți”, fiind dramatizarea basmului „Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților. Ziua bună începe cu o porție de râs, duminica dimineața.

 

● De la ora 19.00, tot duminică, sunteți invitați la „Îngerul Pantofilor” de Giovanna Zoboli, un spectacol dedicat copiilor peste 10 ani, părinților și bunicilor. Spectacolul, o coproducție Teatrul Coquette și Chatarsis Studio, prezintă relația copii-părinți, dar și povestea despre nenumăratele feluri în care iubirea se poate manifesta.